“ Fatura Tahsilatı bizim işimiz”

Güvenli ve güler yüzlü bir şekilde dost ve müşterilerine yıllardır aynı adreste bulunan Büşra iletişim ve Dijital Satış Noktası hizmette sınır tanımıyor.

Teknoloji Yayın: 20 Şubat 2022 - Pazar - Güncelleme: 20.02.2022 18:15:43
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
532 okunma
Google News

Adana başta olmak üzere  mega  kentlerdeki  yaşayan vatandaşların   elektrik, su ,doğal gaz, internet, kablolu tv ödemelerini nerede nasıl yapabilmesi   günümüzde  sorun teşkil ediyor. Ulaşım sorunu  nedeniyle şehir merkezine gelemeyen  vatandaşlar  faturalarını ödemede zorluk çekerken ;  Bir çok mahalleye açılan ve zamanla  art niyetli insanlar tarafından  mağdur edilen vatandaşların mağduriyeti ise önem arz ediyor. Metropol kentlerde  artan nüfusun en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi olan fatura ödeme  merkezlerinde  elektrik, su ,doğal gaz, internet, kablolu tv ödemelerinin  güvenilir  şekilde yapılabilmesi için yapılması gerekenler  ise vatandaşların karşısına başka problem olarak karşımıza çıkabiliyor.  Adana’nın Seyhan İlçesi Aydınlar Mahallesi Vefa Caddesi No: 246/ A  adresinde 2004 ten beri  hizmet veren Büşra İletişim  ise  hizmette sınır tanımıyor. 2008 den beri fatura tahsilatı güvenli bir şekilde yapma  gayretinde olan Büşra İletişim yetkilileri Hanifi ve Yılmaz Türk fatura tahsilatında  yaşanan sorunlar ve çözümü konusunda açıklamalarda bulundu.

“DOST VE  MÜŞTERİLERİMİZE  GÜVENİLİR HİZMET SUNUYORUZ”

Büşra İletişim ve  Büşra Dijital Satış Noktası yetkilileri  Hanifi ve Yılmaz Türk, vatandaşları faturalarını yatırırken uyararak  fatura yatırdıkları  iş  yerindeki güvenilirliğe dikkat etmelerini istedi.   Vatandaşların faturalarını yatırırlarken bildikleri  ve tanıdıkları  dijital satış noktalarını  tercih etmeleri tavsiyesinde bulunan Hanifi ve Yılmaz Türk, Vatandaşlarımızın  faturalarını  öderken  bazı art niyetli  kişi yada kişilerle karşılaşabilecekleri uyarısında bulundu.  Hanifi ve Yılmaz Türk,” “ Bizler bu mahallede ekmeğimizi  kazanırken günün koşullarına ve vatandaşlarımızın isteğine göre en iyi  hizmeti  sunmanın  heyecan ve mutluluğunu  yaşıyoruz. Bu  nedenle ;  yıllardır fatura tahsilat  noktamızda vatandaşlarımıza güler yüzlü ve  güvenli  bir şekilde hizmet verirken bazı  tavsiyelerimiz vardır. Ancak ;  ödeme sisteminde alt yapısı iyi olmadığı için  bazı vatandaşlarımıza  ödeme yapsa bile mağduriyet  yaşatan  tahsilat  noktalarını üzülerek gözlemlemekteyiz. Bu  tür istenmeyen durumların  yaşanmaması  ise hepimizin ortak temennisi.” Dedi.

“DİJİTAL  SATIŞ NOKTAMIZDA HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ”

Fatura  ödeme merkezine gelen  vatandaşların ödeme yaparken ilgili sistem  konusunda bilgi almalarını isteyen Hanifi ve Yılmaz Türk, “ Bizler  İş  yerimizde Bankacılık Denetleme Kurulu ve Merkez Bankası alt yapısına bağlı olan bir sistemle  hizmet veriyoruz. İş  yerimize gelenler lisans numaramızı görmektedir.Dijital satış  noktamızda anında fatura  ödemesi yapmak  isteyen bir vatandaşımız , müşterilerimize  ilgili sisteme girecek şekilde bir uygulamamızı belirtiyoruz.  Yani, bir vatandaşımız  her hangi bir faturasını  bize  yatırmak  istediğinde dijital satış  uygulamalarımıza bakıyoruz. Ödemeleri sisteme girdiğimizde en fazla on yada on beş dakikada sisteme düşüyor. Vatandaşlarımızın memnuniyetini  dostlarımıza anlatması ; karşılaştıkları sorunları ise bizimle paylaşması ana kuralımızdır. Ve.. herkes huzur içinde oluyor.” Dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.