FARKINI HİSSETTİREN MUHTAR "METİN DÜNDAR"

Yayın: 20 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 20.10.2020 02:24:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
447 okunma
Google News

2019 Yerel seçimlerinden sonra  rakiplerine büyük oy fark atarak muhtar seçilen Zübeyde hanım Mahalle muhtarı Metin Dündar,yaptığı hizmetleriyle mahalle halkının takdirini topluyor.

Ceyhan’ın merkez mahallelerinden birisi olan Zübeyde hanım Mahallesinde yapılmayan hizmetleri en kısa zamanda yapan Muhtar Metin Dündar,Mahallesinin eski adı olan Kaltakiye isminin değiştirilip Zübeyde hanım isminin verilmesi için çok çaba gösterdiği kamuoyu tarafından bilinirken yıllardır parkı olmayan Mahalleye de çocuk parkı kazandırarak,mahalle halkının gönlünü kazandı.

 Pandemiden önce  yaptığı etkinliklerden dolayı diğer mahalle muhtarlarını kıskandıran Muhtar Dündar,Etkinliklerle anılan bir mahalle olmak için mahallesinde belirli günlerde  iftar etkinliği, sıkma etkinliği,aşure etkinliği gibi bir çok etkinliklere imza atarak örnek muhtar olma yolunda ilerliyor

, “Muhtar suçların önlenmesinde önemli odaklardan ve bu konuda rol alacak kurumlardan birisi olduğunun altını çizen  Dündar,Muhtar o yönüyle polisimize, jandarmamıza ve belediyelerimize de yardımcı olacaktır.Ama şüphesiz bunun ötesinde muhtarlık bir onur, bir şeref görevidir. Muhtar mahallesinin, köyünün en onurlu, en şerefli kişisi olmak durumundadır. Onun için de mahallesinde olan her şeyden öncelikle muhtarlarımız sorumludur.”dedi.

  ‘MUHTARLAR MAHALLELERİNDE DEVLETİN GÖZÜ, KULAĞI, ELİ, AYAĞIDIR’

        Muhtarın mahallesinde veya köyünde bir ağabeylik, bir babalık, bir ablalık yapabilecek kişiliğe sahip olması gerekir diyen Muhtar Dündar, “Muhtarlar sorumluluk alanlarında insanlara şefkatle yaklaşarak, onların derdine çare bulmak için de ilgili kurumlarla görüşüp çare arayacak. Muhtarlar mahallesinde devletin gözü, kulağı, eli, ayağıdır. Bizler mevcut yapı içerisinde görevimizi en iyi şekilde yapmak durumundayız. Örnek muhtar olmak durumundayız. Örnek muhtar, halkının sorunlarını ilgili makamlara götüren ve çözen muhtardır." dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.