EVİNİZE DAİR HER ŞEY M1 ADANA AVM’DE!..

M1 Adana AVM Mobilyadan dekorasyona, çeyizden aksesuara, mutfak gereçlerinden elektronik ürünlere on binlerce ürün çeşitliliğini aynı anda sunan mağaza konseptleri ile Eviniz’e dair her ihtiyacı bir arada seçkin küresel ve ulusal marka seçenekleri ile birlikte sunuyor.

Ekonomi Yayın: 26 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 26.08.2021 01:53:51
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
313 okunma
Google News

    M1 Adana AVM Mobilyadan dekorasyona, çeyizden aksesuara, mutfak gereçlerinden elektronik ürünlere on binlerce ürün çeşitliliğini aynı anda sunan mağaza konseptleri ile Eviniz’e dair her ihtiyacı bir arada seçkin küresel ve ulusal marka seçenekleri ile birlikte sunuyor.

 

     M1 Adana’da mevcut ev ürünleri mağazaları olan Koçtaş, IKEA, Kervan, Home Sweet Home, Paşabahçe, Mudo Concept, Chakra, KRC, Sheafer, Jumbo, Tantitoni, English Home ‘a ek olarak yeni yerinde yenilenen konsepti ve  450 metrekarelik geniş alanı ile Madame Coco, dekorasyona dair estetik koleksiyonları ile  H&M Home, LCW Home, YKM Home bölümleri de M1 Adana ziyaretçilerinin Ev’e dair ihtiyaçlarını karşılamak üzere mağazalarında yerini aldı.

 

    Dünya genelinde yaşanan ekonomik daralma ve sorunlar pek çok sektörü olumsuz yönde etkilerken M1 Adana Alışveriş Merkezi Pandemi koşulları çerçevesinde almış olduğu ciddi önlemler ve kontroller konusunda kararlı uygulamaları ile yaratmış olduğu güvenli alışveriş ortamı sayesinde doluluk oranlarını en üst düzeyde tutarak ulusal ve uluslararası düzeyde yeni markalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

 

     M1 Adana’da  AVM girişlerinde HES kontrolü, maskesiz giriş yasağı gibi uygulamalar yanında ; yüzde 100 temiz hava sirkülasyonu sağlayan havalandırma sistemi, özel yatay mimari ile gelen geniş koridorlarda kolayca korunabilen fiziksel mesafe, yüksek hijyen standartları ve açık hava otoparkları M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin en büyük avantajları arasında. Bu farklı ve üstün avantajları ile M1 Adana, bölgenin en çok tercih edilen ve en ferah alışveriş merkezi olmayı sürdürüyor.

 

     M1 Adana AVM ; 2000 yılından bu yana 200 mağaza, 90.000 m2  kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, bünyesindeki EVİNİZ’e dair hemen her tür ihtiyacı karşılayabileceğiniz Koçtaş, IKEA, Kervan, Home Sweet Home, Paşabahçe, Mudo Concept, Chakra, KRC, Sheafer, Jumbo, Tantitoni, English Home, Madame Coco, H&M Home, LCW Home, YKM Home  gibi ulusal ve küresel birbirinden farklı ürün  çeşitliliğine sahip dünya markaları ile de ziyaretçilerinin ev ihtiyaçlarının karşılanmasında  büyük bir avantaj sunuyor.

 

Sosyal Medya Hesapları (Facebook,Twitter,Instagram) :   m1adana / #birlikteyeneceğiz

Web sitesi:  www.m1adana.com.tr

Editöre: BültenEki’nde; Bülten ile ilgili 5 fotoğraf sunulmaktadır.

M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA

2000 yılında kapılarını açan M1 Adana AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 200 mağaza, 90.000 m2  kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 21 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM’ de Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. Carrefoursa, H&M, IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, YKM, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark, Barrels & Oil, Paşabahçe ve Vatan Bilgisayar  gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları, yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana AVM; 8.800 m2'lik sinema alanı, 1.600 m2'lik yiyecek - içecek bölümü (Food Court), 3050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor.  Ferah mekanı ve lezzetli alternatifleriyle Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana; çocuk oyun alanları, Cinemaximum ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.