EV KADINLARIYLA DAHA GÜÇLÜYÜZ

Yaşam Yayın: 19 Ağustos 2022 - Cuma - Güncelleme: 19.08.2022 07:49:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
146 okunma
Google News

Anatolia Rotary Kulübü ile Adana İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği (BPW)’nin ortak paydaş olarak gerçekleştirdiği “Ev Kadınlarıyla Daha Güçlüyüz” etkinliği yoğun ilgiyle karşılandı. Yüreğir Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Profesyonel Koç ve Eğitmen Uzman Seda Neli, katılımcılara “Ebeveyn davranışları ve stres ile baş etme yöntemlerini” anlattı. Büyük bir dikkatle ve keyifle dinlenen Seda Neli, programda davetlilerin sorularını yanıtladı.

TOPLUMUN ÇEKİRDİĞİ; AİLE

Anatolia Rotary Kulübü Başkanı Ayça Katlav, Türkiye’de ev hanımlarının genel nüfustaki kadınların üçte birini oluşturduğunu belirterek, “Tam zamanlı (full-time) çalışan, ev ekonomisini çekip çeviren ev kadınları gerek çocuk yetiştirmeleri, gerekse evdeki dengeleri oluşturan önemli bir kitle.  Hem evde çalışırken yarattığı ekonomik değer, hem de toplumsal yaşantıyı inşa edici görevleri nedeniyle ev kadınlarımız toplumumuzun ve çekirdek ailemizin temel taşını oluşturuyor. Evdeki ebeveyn davranışları ve stres ile baş etmede zaman zaman zorluklar yaşanabiliyor. Günümüzde bununla baş edebilmek için Anatolia Rotary ve Adana BPW’nin ortaklaşa düzenlediği seminerde bu sorunlar ele alındı. Verimli geçen organizasyona destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

TEŞEKKÜR BELGELERİ SUNULDU

 Programın sonunda; Anatolia Rotary Kulübü Başkanı Ayça Katlav yönetim kurulu üyeleri ve Adana BPW Başkanı Sinem Özgen, Yüreğir Belediyesi Dış Projelerden Sorumlu Sibel Mavruk ile Profesyonel Koç ve Eğitmen Seda Neli’ ye teşekkür belgelerini takdim ettiler.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.