Esendemir’den yerel basına destek çağrısı

Siyaset Yayın: 08 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 08.02.2021 09:23:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
199 okunma
Google News

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, pandemi sürecinde belediyelerin yerel basına desteğinin büyük önem taşıdığını belirterek, vatandaşların da günde bir gazete alarak yerel basına destek vermesi çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi’ye yönetim kurulu üyeleriyle birlikte iade-i ziyarette bulunan Esendemir, Adana’nın her yönden gelişip kalkınması adına yapılacak çalışmalara cemiyet olarak her zaman destek verdiklerini ve kentin sorunlarına sahip çıktıklarını dile getirdi.

Basın sektörünün genel anlamda bir kriz yaşadığını vurgulayan Esendemir, “Cemiyet olarak gittiğimiz her yerde özellikle yerel basına destek verilmesini istiyoruz. Çünkü pandemi sürecinde yerel basın çalışanları büyük sorun yaşıyor. Vatandaşlarımızdan da hangisi olursa olsun ama her gün bir yerel gazete almalarını istiyoruz.” dedi

CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi de Türkiye’deki özgür basının tek savunucusunun CHP olduğunu belirterek, CHP’li belediyelerin özellikle yerel basının desteklenmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Çelebi, Adana’daki CHP’li belediyelerin olağanüstü bir çaba içerisinde halka hizmet götürdüklerini belirterek, özellikle Büyükşehir Belediyesi’nin Ceyhan’dan Tufanbeyli’ye ve Pozantı’dan Karataş’a kadar tüm ilçelerde halkı kucaklayıcı hizmetler ürettiğini sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.