EN GÜZEL MASKELER M1 ADANA’DA

M1 ADANA AVM’DE LÖSEMİLİ ÇO CUKLAR HAFTASINDA HARİKA MASKE YAPIMI ATÖLYESİ

Ekonomi Yayın: 10 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 10.11.2020 11:41:56
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
402 okunma
Google News

Harika Çocuklar için LÖSEV’in katkılarıyla M1 ADANA AVM’de “Lösemili Çocuklar Haftası”nda “Harika Maske Yapımı Atölyesi” kuruldu.

M1 Adana Alışveriş Merkezi, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) katkılarıyla “Harika Maske Yapımı Atölyesi”  kurdu. M1 Adana AVM, kurulan atölyede harika çocuklar harika maskeler yaptı.

 

M1 ADANA AVM’DE HARİKA MASKE YAPIMI ATÖLYESİ KURULDU

Bir çok kültür, sanat, spor etkinliklerinin öncüsü M1 Adana AVM, 7 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında,İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde çalışanlarının, ailelerinin ve ziyaretçilerinin sağlığını korumak, hijyenik bir çalışma ortamı yaratmak adına bu kez de LÖSEV’in katkılarıyla “Harika Maske Yapımı Atölyesi” düzenledi.Harika çocuklar en güzel maskeyi yapmak için tüm hünerlerini sergileme imkânı buldu. Pandemi sürecinde yaşamımızın vazgeçilmesi haline gelen ve kullanılması zorunlu olan “maske” konusuna parmak basan M1 Adana AVM, Harika Çocuklar tüm hünerlerini ortaya koyarak en güzel maskeleri yaptılar.

 

HARİKA ÇOCUKLAR EN GÜZEL MASKEYİ YAPTILAR

 M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz, pandemi döneminde her türlü tedbirleri aldıklarını, bu konuda üzerlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirme çabasında olduklarını ifade etti, Öz,”Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ile işbirliğine girdik. Harika çocuklarla harika maske yapımı atölyesini M1 Adana Alışveriş Merkezinde kurduk. Amacımız, harika çocuklarımızın hünerlerini sergilemelerine katkı sağlamak oldu.” dedi

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………

M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı Apple Store ve Google Play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

Sosyal Medya Hesapları (Facebook, Twitter, Instagram): m1adana

Web sitesi: www.m1adana.com.tr

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editöre:BültenEki’nde;Bülten ile ilgili .. fotoğraf sunulmaktadır.

M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA

2000 yılında kapılarını açan M1 Adana AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 200 mağaza, 90.000 m2  kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 20 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM’ de Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. Carrefoursa, H&M, IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, YKM, Zara, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark ve Paşabahçe ve Vatan Bilgisayar  gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları, yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana AVM; 8.800 m2'lik sinema alanı, 1.600 m2'lik yiyecek - içecek bölümü (Food Court), 3050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor.  Ferah mekanı ve lezzetli alternatifleriyle Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana; çocuk oyun alanları, Cinemaximum ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.