EFSANE SENDİKACI AHMET KABACA İYİ PARTİ’DE

Petrol İş Sendikası Eski Genel Sekreteri Ahmet Kabaca, İyi Parti Saflarına Geçti.

Siyaset Yayın: 09 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 09.10.2020 21:32:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
441 okunma
Google News

Dik Baş Tok Karın Mutlu Yarınlar için Petrol İş Sendikasında  işçinin alın teri ve emeği için yıllardır mücadele eden ; Sendikacılıkta çığır açan Petrol İş Sendikası Eski Genel Sekreteri Ahmet Kabaca, İyi Parti Saflarına Geçti.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KURULUŞ İLKELERİNE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM”

Aslen Osmaniye Bahçe ilçesine kayıtlı olan İşci dostu eski sendikacı Ahmet Kabaca, İYİ Parti’ye katılma gerekçesini Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluş İlkelerine Sahip Çıkmak, Tek Adamlık Sistemi Değil ; Demokratik Parlamenter Sistemde  Demokrasi Ve Adalet İçin şeklinde açıkladı.

MÜCADELECİ ÖZELLİĞİ VE ÇALIŞKANLIĞIYLA TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

 İyi Partiye geçtiğini belirterek,Türkiye’nin Meral Akşener gibi Onurlu dik duruşlu, Vatan sevdalısı bir lidere ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Ahmet Kabaca’nın rozetini ise  İyi Parti İstanbul İl Başkanı  Buğra Kavuncu taktı. Çalışkanlığı, mücadeleci özelliği ile Türkiye’ye örnek olan Ahmet Kabaca’nın İyi Parti saflarına geçmesi ise İYİ Parti Adana İl Başkanlığı  başta olmak üzere siyasi kulislerde büyük heyecan uyandırdı. YETİŞ HABERCİ Gazetesi ailesi olarak Efsane sendikacı Ahmet Kabaca’ya siyasi çalışmalarında başarılar dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.