Efsane Başkan aday oluyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin efsanevi İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’na MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli’den “Adana İl Başkanlığına aday olabilirsin” onayı. MHP liderinin bu konudaki olurunu Mustafa İzgioğlu’na Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E.Semih Yalçın, duyurdu.

Siyaset Yayın: 24 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 24.09.2020 12:13:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
393 okunma
Google News

İKİ ADAY VAR, ÜÇÜNCÜ ADAY DA ÇIKABİLİR!
Mustafa İzgioğlu, yönetimini oluşturma çalışmalarına başladı. Mevcut İl Başkanı Bünyamin Avcı da İl Başkanlığına yeniden aday. MHP Adana 13. Olağan Genel Kurulu, bu hafta sonu 26 Eylül Cumartesi günü, Sarıçam Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Parti kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre, MHP’nin Adana 13. Olağan genel Kurulu’nda üçüncü bir adayın da yarışa katılma ihtimali olduğu konuşuluyor.

 

İZGİOĞLU: “HEDEFİMİZ DAHA ÖNCEKİ HEDEFİMİZİ GEÇMEK İÇİN ÇALIŞMAKTIR”
5 Ocak Gazetesine özel açıklamalarda bulunan Mustafa İzgioğlu, “Evet Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcımız Semih bey aradılar, Genel Başkanımıza iletmişler, Genel Başkanımız da aday olmamıza müsaade etmişler. Daha öncesinde ben de kendisine aday olmayı düşündüğümü iletmiştim. 26 Eylül Cumartesi günü yapılacak kongrede ikinci döneme adayım. Bazı bölgelerde tek aday ile kongreye gidiliyor bazı bölgelerde de iki adayla gerçekleştiriliyor kongreler, burada da Sayın Genel başkanımız iki adayla kongre yapılmasını uygun görmüşler biz de adayız. Bu dönem koyduğumuz hedef, daha önceki hedefimizi geçmek için çalışmaktır.” açıklamalarını yaptı.

 

İZGİOĞLU DÖNEMİNDE 8 İLÇE VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINI MHP ALMIŞTI
Hatırlanacağı gibi önceki İl Başkanlığı döneminde Mustafa İzgioğlu, Adana’da çok önemli bir başarı kazanmış, 8 ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını MHP almıştı. O dönemde 79 kişinin görev yapacağı Büyükşehir meclisinde ise 36 belediye meclis üyesi MHP’yi temsil hakkı elde etmişti. İzgioğlu’nun adaylığına onay veren Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin bu tavrı, parti kulislerinde, “Milliyetçi Hareket Partisi Adana’daki belediyeleri tekrar kazanmak istiyor. Efsane İl Başkanı İzgioğlu geri dönüyor” şeklinde yorumlandı

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.