Ebru Taluk'tan Şahiner'e ‘Hayırlı olsun’ ziyaret

15 Temmuz Şehit, Gazi Doğu ve Güneydoğu Terör Mağdurları Federasyonu ve 15 Temmuz Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ebru Taluk, Adana Vali Yardımcısı olarak göreve başlayan Muzaffer Şahiner'i makamında ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 06 Ekim 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 06.10.2021 01:12:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
351 okunma
Google News

 

15 Temmuz Şehit, Gazi Doğu ve Güneydoğu Terör Mağdurları Federasyonu ve 15 Temmuz Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ebru Taluk, Genel Başkan Mefahir Olcay'ı vekaleten Fethiye kaymakamlığı görevinde bulunurken Valiler Kararnamesi ile Adana Vali Yardımcısı olarak göreve başlayan Muzaffer Şahiner'i makamında ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Taluk ziyarette Şahiner'e dernek faaliyetlerini anlattı ve bölgede yapılacak olan yardım kampanyası hakkında bilgi verdi. Önümüzdeki ay içerisinde Şehit, Gazi Doğu ve Güneydoğu Terör Mağdurlarının ailelerine yapılacak olan et ve gıda yardımın önemine dikkat çeken Taluk, “Federasyonumuzun birinci önceliği devletimizin birliği ve bölünmez bütünlüğünü son nefesimize kadar savunmak ve gerekirse bu uğurda canımızı feda etmektir” dedi.

Vali Yardımcısı Muzaffer Şahiner de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Her zaman sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere tüm halkımızın devlet olarak yanındayız” dedi.

Samimi sohbetin ardından 15 Temmuz Şehit, Gazi Doğu ve Güneydoğu Terör Mağdurları Federasyonu ve 15 Temmuz Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ebru Taluk, Vali Yardımcısı Muzaffer Şahiner'e Federasyonun plaketini takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.