DURGUNSU KANO MİLLİ TAKIM VE OLİMPİK MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ ADANA'DA TAMAMLANDI

Yayın: 14 Mart 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.03.2021 01:43:36
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
217 okunma
Google News

Sarıçam Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilen Türkiye Kano Federasyonunun organize ettiği Durgunsu Kano Milli Takımı ve Olimpik Milli Takım seçme ve değerlendirme yarışları, Adana'da gerçekleştirildi.

Türkiye Kano Federasyonunun organize ettiği Durgunsu Kano Milli Takımı ve Olimpik Milli Takım seçme ve değerlendirme yarışlarında sporcular 1000, 500 ve 200 metre yarışlarında kürek çekti.

Seyhan Baraj Gölü Kayıkhane Tesisleri’nde yapılan Durgunsu Kano Milli Takımı ve Olimpik Milli Takım seçme ve değerlendirme yarışlarına, 11 ilden 29 kulüpten 145 sporcu katıldı.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar yaptığı açıklamada, derecelerin değerlendirilmesinin ardından milli takıma seçilecek sporcuların, Antalya'da kampa gireceklerini belirtti.

 

SARIÇAM BELEDİYESİ BAŞKANLIK KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU

 

Organizasyonda ayrıca, Sarıçam Belediyesi Başkanlık Kupasında dereceye giren sporculara kupaları düzenlenen törenle takdim edildi. Törende sporcular şehitler için “Başımız Sağolsun” pankartı açtı.

 

Sözlerine 5 Mart Cuma günü helikopter kazasında şehit olan askerlerimize rahmet diliyorum diyerek başlayan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ konuşmasına şöyle devam etti;

 “ Geçen yıldan bu yana, öncelikle bugün bu etkinliğin yapılmasında desteklerini esirgemeyen başta Adana Valimiz Sayın Süleyman Elban’a, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı’ya, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a ve bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu organizasyon Adana’da, Türkiye’de ve özellikle Dünya’da, Sarıçam’ın Adana’nın farkındalığını htirmesi noktasında önemli katkılar sunuyor. İnşallah önümüzdeki günlerde Sarıçam için bu organizasyonun, daha ilerisini ve daha kapsamlısını yapma fırsatı olacağına inanıyorum.” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Erkek K-1 kategorisinde Sakarya Olimpik Su Sporları Kulübü Sporcusu Deniz Romeo Kaya kupasını Başkan Bilal Uludağ’ın elinden aldı. Kadın K-1 kategorisinde Sakarya Gençlik Merkezi Gençlik Spor Kulübü sporcusu Merve Hilal Acar kupasını Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ın elinden aldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.