Dünyanın en büyük ve en çok ödül alan dövme stüdyosu Cleopatra Ink Adana’da..

Yayın: 20 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 20.11.2020 13:43:22
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
847 okunma
Google News

Faaliyetlerlerine Alanya’da başlamış olmasına rağmen, kısa sürede Türkiye ve Avrupa’da genişleyen Cleopatra Ink; uzmanlaşarak, Norveç, Finlandiya gibi ülkelere de yayıldı. Şampiyon dövme ve piercing ustaları artık Adana’da   Pandemi dolayısıyla çok sayıda işyerinin kapatıldığı bu dönemde,Abdulselam Dursun ve Ersin Baykan tarafından Adana’ya getirilen Türkiye’nin Akdeniz kıyısında yer alan Alanya merkezli Cleopatra Ink, Türkiye’nin ender yetiştirdiği dövme ve piercing alanında şampiyonluk elde eden ustaları bünyesinde barındırıyor. Türkiye’de 48. Şubesini  Uğur Mumcu Bulvarı’nda düzenlenen törenle hizmete açtı.

ADANA’YA YAKIŞIR BİR MERKEZ”

Adana’nın sevilen iş insanlarından Abdulselam Dursun ve Ersin Baykan’a ait merkez Çukurova ilçesi Uğur Mumcu Bulvarı’nda açılarak, Adanalılar’ın hizmetine giren Cleopatra Ink’in açılışında ‘hayırlı olsun, bol kazançlar’ dileyerek kurdelayı kesen Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tarık Öncel, “Pandemi dolayısıyla işlerin kötü olduğu, ekonominin bozuk olduğu bir dönemde böyle bir işyerinin açılmasını takdirle karşılıyorum. Buna cesaret edenleri de yürekten tebrik ediyorum. Adana’ya yakışır bir merkez olmuş Böyle işletmelerin Adana’da açılmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Öncel, Çünkü bu hem cesaret gerektiriyor hem de iyi bir yatırım.hemde şehrimiz istihdamına bir katkı İnşallah emekleri boşa gitmez, yaptıkları yardımlar karşılıksız kalmaz, bol kazançlar diliyorum.”ifadelerini kullandı.

“HER ESERİMİZE SANAT VE YARATICILIK GETİRİYORUZ”

Sıra dışı olmayı seven insanlar için alışılmışın dışında dövmeler yaptıklarını ifade eden Adana Cleopatra Ink işletme sahibi Abdulselam Dursun, böyle bir ortamda açılışların sadece Adana için değil Türkiye açısından umut verici bir durum olduğunu dikkat çekerek şunları söyledi: “Her eserimize sanat ve yaratıcılık getirmek adına 2014 yılında stüdyolarımız kuruldu. Kuruluş tarihimizden bu yana müşterilerimiz 45 binden fazla dövme yaptırmış olup her daim güven duymaktalar. Açılışta gördüğümüz kalabalıkla, buranın iş yapacağını görüyoruz.” diye konuştu. “

CLEOPATRA INK’İN TECRÜBESİ DİĞER HİÇBİR KURUMLA KIYASLANAMAZ”

İster portre ister realisttik sanat ya da en sevdiğiniz animasyonlardan esinlendiğiniz çalışmalar bile olsa sanatçılarımız dövme sanatının tüm çeşitleri ve stilleri konusunda uzmanlaştıkları söyleyen Adana Cleopatra Ink işletme sahibi Ersin Baykan, “Biz inanıyoruz ki, sanatın en yüksek şeklini Adana’daki müşterilerimizle buluşturacağız. Cleopatra Ink’in tecrübesi diğer hiçbir kurumla kıyaslanamaz. Üst düzey stüdyolarımızda, cadde manzarasının tadını çıkarmanız için aileniz ve arkadaşlarınızla gelin. Bu keyifli anın tadını çıkarın.” şeklinde konuştu.

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM OLDU

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tarık Öncel, Baykuş Cafe Sahibi İş insanı Kadir Yıldırım, Doğruyol Partisi Adana Millet Vekili Adayı Hüseyin Atilla, Kuva – i Milliye Adana Başkanı Ali Okur, Elden Sigorta Acente Sahibi Mehmet Elde, HC Yapım ve Çukurova’dan Esintiler Tiyatrosu Sahibi Abdurrahim Dursun’un yanı sıra çok sayıda iş insanı ve siyasetçi katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.