‘DÜNGİAD’ farkını herkesler göstereceğiz”

Dünya Genç İş İnsanları Derneği (DÜNGİAD) Akdeniz Bölge Koordinatörü Adnan Fındık,net konuştu.

Ekonomi Yayın: 01 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 01.12.2020 03:23:12
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
612 okunma
Google News

Dünya Genç İş İnsanları Derneği ”DÜNGİAD” adı ile kuruldu. DÜNGİAD Akdeniz Bölge Koordinatörlüğü görevine atanan sevilen ve sayılan  Adnan Fındık,  DÜNGİAD’a ilişkin bilgiler verdi.  Bir süre önce Bursa’da bir gurup girişimci iş insanları bir araya gelerek DÜNGİAD adı ile Dünya Genç İş İnsanları Derneğinin kuruluş dilekçesini vererek, kuruluşunu tamamlayıp resmen faaliyete geçtiğini söyledi. Adnan Fındık, “Dünya Genç İş İnsanları Derneği   olarak Aralarında çok sayıda iş insanının bulunduğu dernek görev bölümü yaptı. Kadir ÇAKIR  Genel Başkan, Ümit Meral, Atilla Çalışkan, Hüseyin Durmaz, Doğan Yücel, Genel BaşkanYardımcılığı, Ayşe Neşe Türeyegil Sayman, Tufan Aydın ve Bülent Cengiz  Denetim görevlerini sürdürüyor. Görev dağılımı yapan arkadaşlarımızı  kutlar, başarılar dilerim.”  Dedi.

“YENİLİKÇİ YATIRIM ALANLARI VE ÜRÜNLERİ SUNMAYI HEDEFLİYORUZ”

 

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin işbirliği , güçbirliği anlayışıyla bir araya getirerek  ortak tedarik, ortak tasarım, ortak pazarlama, ortak laboratuar, ortak makine-teçhizat kullanımı ve benzeri konular da birlikte hareket etmek amacında olduklarını ifade eden Adnan Fındık, “Bunun yanı sıra  farklı faaliyet alanlarında da hareket ederek yeni gelir alanları oluşturmak, Müşterilerine, değişen gereksinimlerine uygun kendilerine özgü hizmet anlayışıyla, daima müşteri memnuniyetini birinci planda tutarak hizmet etmek ve Sektörlerde ihtiyaçlara binayen hizmet vermek amacındayız.  Yenilikçi yatırım alanları ve ürünleri sunmayı hedef edinerek ,”Birlikten kuvvet doğar", "İnce ipler birleşince kopmaz bir halat olur", ilkeleriyle omuz omuza el ele verip, "kazan kazandır"düsturuyla hareket edeceğiz.” Diye konuştu.

“BİRLİKTE KAZANMANIN NE OLDUĞUNU GÖSTERMEK AMACINDAYIZ”

DÜNGİAD olarak    müşteri memnuniyetini herşeyin üzerinde tutarak ekonomik büyüme ve karlılığın önemine inandıklarını belirten Adnan Fındık, “ Değişime açık olmak, Konusunun en iyisi olmaya dair inanç ve hevesi sürdürmek , Üstün iş ahlakı ve dürüstçe çalışmak. En önemli sermayemiz olan insan kaynağımızdan ödün vermeden  sürekli gelişmek için kaynak yaratmayı hedefliyoruz. Bu hedeflerimizi yaparken odaklandığı sektörlerde girişimciliğiyle ve Yenilikçiliği ile tanınan, insana ve insani değerlere saygılı, Portföylerini,ürünlerini ve markalarını ulusal ve ulusalar arası arenada saygın bir yere getirerek itibarlı bir dünya derneği olmak hedefimizdir.
Bunu da İş ve Çözüm Ortakları ile birlikte Yaparak Birlikte güç olmanın,Birlikte kazanmanın ne olduğunu göstermek amacındayız.” Dedi.

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.