Dualar Perihan anamız için

Ülkücü Camianın Sevilen ve sayılan ismi Çınarlı Mahallesi sakinlerinden Abdullah Taşdemir ve Tahir Taşdemir'in annesi Perihan taşdemir’in vefatı sevenlerini üzüntüye boğdu.

Yaşam Yayın: 07 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 07.02.2021 17:28:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
508 okunma
Google News

Ülkücü kimliği ile bilinen sevilen ve sayılan Abdullah Taşdemir ve Tahir Taşdemir'in annesi Şık Murat köyünün ileri gelenlerinden Hamit Sar'ın ablası  Perihan Taşdemir hakkın rahmetine kavuştu. Merhume Perihan Taşdemir ; Önceki gün Asri mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrasında göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Çukurova İlçesi Yurt mahallesi 71301sokak civanlar sitesi A /2 Blok kat 1’de merhume Perihan Taşdemir  için mevlid-i şerif düzenledi. Pandemi kurallarına göre düzenlenen mevlid-i şerif töreni sırasında Kuran-ı Kerim okunarak Merhume Perihan Taşdemir başta olmak üzere tüm cümle geçmişlerimiz için dua edildi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ DUALAR  ETTİ

Abdullah Taşdemir ve kardeşleri ise taziyeye gelerek dua edenlere çeşitli ikramlarda bulundu. Mevlid yemeğine Çukurova Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ergin Ulun,  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkan Yardımcıları İlker Yıldız , Selçuk Dönmez, Mustafa Tekin, Gazeteci Hüseyin Yetiş ve Gökmen Oğur, Ziraat Mühendisi Görkem Oğur, Boksör Murat Şu,Metin Göksu Erdinç Tarak başta olmak üzere  Taşdemir ailesinin acısını paylaşmak için çok sayıda vatandaş katıldı. Yetiş Haberci ve Fırtına Haber Gazetesi ailesi adına merhumeye Allahtan rahmet ; kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileklerimizi sunarız.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.