DSP Adana’da Gördebil ve ekibi görevinden alındı

DSP’de çeşitli görevlerde bulunan İl Başkanı Selami Gördebil ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri DSP Genel Merkezi tarafından görevden alındı.

Siyaset Yayın: 17 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 17.01.2021 23:12:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
386 okunma
Google News

 

Özel Haber : Hüseyin Yetiş

Demokratik Sol Parti (DSP)Adana İl Başkanı Selami Gördebil ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri DSP Genel Merkezi tarafından görevden alındı.  Uzun yıllardan beri DSP’de Meclis Üyeliği, İlçe Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan Selami Gördebil ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin görevden alınması ise siyasi kulislerde değişik yorumlar neden oldu.

SİNCER, GÖREVDEN ALMA GEREKÇELERİNİ AÇIKLAMADI

DSP Genel Merkez  Örgüt Kurulu Başkanı Erdoğan Sincer ise Yetiş Haberci Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Partisi’nin  Adana İl Başkanı Selami Gördebil ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin görevden alınma gerekçesini açıklamazken ; konuyla ilgili açıklama yaparak gereken atamanın en kısa zamanda yapılacağını açıkladı. Siyasette bu tür atamaların olabileceğine dikkat çeken Erdoğan Sincer,İl  Başkan atamasını yaparken çok dikkatli davranacaklarını  söyledi. Erdoğan Sincer, “ Vizyonu ve misyonuyla Adana’ya layık bir isimi en kısa zamanda atayacağız. Adana’da İl Başkanlık görevini yapabilecek çok değerli arkadaşlarımız var.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.