DSP Adana’da “Erhan Saltuk” dönemi

Demokratik Sol Parti (DSP) Adana İl Başkanlığı görevine sevilen ve sayılan iş adamı Erhan Saltuk atandı.

Siyaset Yayın: 06 Mart 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 06.03.2021 14:36:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
528 okunma
Google News

 

Demokratik Sol Parti (DSP) Adana İl Başkanlığı görevine Seyhan İlçe başkanlığı görevini başarıyla devam ettiren sevilen ve sayılan iş adamı Erhan Saltuk atandı. Demokratik Sol Parti Örgüt Kurulu Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Sincer imzası ile gönderilen atama yazısında İl Yönetim Kurulu üyeliklerine atanan isimlerde yer aldı.

“GÖREV VE SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”

Demokratik Sol Parti (DSP) Adana İl Başkanlığı görevine seçilen Erhan Saltuk,  kendilerine verilen görev ve sorumluluğun farkında olduklarını ifade etti. Adana’nın sorunlarını ve çözümlerini bildiklerini ifade eden Başkan Erhan Saltuk,“ Partimiz DSP 3 kez ülke yönetmiş, birçok başarılı belediye başkanını kamuoyunun önüne çıkartmıştır. DSP bugün yine kendisine duyulan ihtiyaca cevap vermek için mücadelesini sürdürmektedir. Adana  il örgütü olarak çalışmalarımıza etkin olarak devam edecek, partimizi ileriye taşıyacağız. Partimizin  vizyonu “Herkesi Kucaklamaktır. Ülkemizde evrensel sol değerleri somut ve soyut somut ve soyut koşulları harmanlayarak Atatürk’ün izinde, Kurucu - Kuramcı genel başkan Bülent Ecevit’in ışığında, genel başkanımız Önder Aksakal önderliğinde; vatansever, milliyetçi, sol, sosyal politikaların sahibi DSP olarak  iktidar mücadelesini ilk günkü gibi sürdürmeye devam edecektir. “dedi.  DSP Adana İl Yönetim Kurulu ise  Erhan Saltuk, Kemal Çelikkaya, İlkay Buldu, Ahmet Mülayim, Bayram Salar, Yıldırım Geliç, Osman Özen, Sinan Bay, Nermin Uğurbaşçiçek, Selda Vargün,Eşref Cengiz, Muhammed Üstünalp,Nusret Aldoğan, Hamza Mülayim,Uğur Döşlü, Hakkı Karadağ ,Sevgi Doğanel şeklinde oluştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.