DEVA PARTİSİ SARIÇAM İLÇE BAŞKANLIĞINA CENGİZ YALMAN ATANDI

Siyaset Yayın: 21 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.12.2020 11:35:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
386 okunma
Google News

 

Adana’da teşkilat çalışmalarını sürdüren Deva Partisi Adana İl başkanlığı Seyhan ilçesine yaptığı atamanın ardından Sarıçam ilçe başkanlığına Sarıçam İlçesinin tanınan ismi Cengiz Yalman’ı kurucu ilçe başkanı olarak atadı. Deva Partisi Adana İl başkanı Sadullah Kısacık yaptığı konuşmada Sarıçam ilçesine kurucu başkan olarak ataması yapılan Cengiz Yalman’ın Sarıçam ilçesinde geçmişte başarılı çalışmalar yaptığını, Sarıçam’lı hemşerilerimiz tarafından sevilen ve sayılan bir isim olduğunu, Deva Partisi çatısı altında Sarıçam’a güzel hizmetler yapacağını söyledi.

Deva Partisi sarıçam ilçe başkanlığı görevine atanan Cengiz Yalman yaptığı konuşmada kendisini bu göreve layık gören il kurucu heyet üyelerine, il yönetim kurulu üyelerine, İl başkanı Sayın Sadullah Kısacık’a, genel başkan Sayın Ali Babacan’a teşekkür ettiğini ve bu göreve en iyi şekilde layık olmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Cengiz Yalman Kimdir ?

1965 yılında Adana’da doğdu. Adana Yavuzlar İlkokulu’nun ardından Karşıyaka Atatürk Lisesi’ni bitirerek eğitim hayatını tamamladı. Genç yaşlarda iş hayatına atılan Cengiz Yalman, uzun süre otomotiv sanayinde motor yenileme üzerine iş tecrübelerinde bulundu.
Tarımsal üretim sektörü ve inşaat sektöründe kuruculuğunu ve yöneticiliğini yaptığı şirketiyle
iş hayatına başarıyla devam etmektedir. 2008 yılında doğum yeri olan Sarıçam İlçesi’nde; siyasi bir oluşumda ilçe kurucu heyetinde, yönetim kurulu üyeliği, aynı siyasi oluşumda 2009 yılında Sarıçam İlçe Teşkilat Başkanlığı ve yine aynı siyasi oluşum içinde 2011-2014 yılları arasında Sarıçam İlçe Başkanlığı görevlerini icra etmiştir. Dünya Yörük Türkmenler Federasyonu, TARIMKON (Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu), Sanayi Odası ve Ticaret Odası üyesidir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.