DEVA PARTİSİ ADANA İL YÖNETİMİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

DEVA Partisi İl Başkanlığı yeni oluşan İl Yönetim Kurulu üyeleri Adana Divan Oteli toplantı salonunda gerçekleştirilen Basın toplantısı ile tanıtıldı.

Siyaset Yayın: 10 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 10.11.2020 11:06:32
Editör -
Okuma Süresi: 11 dk.
1142 okunma
Google News

 

DEVA Partisi İl Başkanlığı yeni oluşan İl Yönetim Kurulu üyeleri Adana Divan Oteli toplantı salonunda gerçekleştirilen Basın toplantısı ile tanıtıldı.



Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi İl Başkanlığı yeni oluşan İl Yönetim Kurulu üyeleri Adana Divan Oteli toplantı salonunda gerçekleştirilen Basın toplantısı ile tanıtıldı. Toplantını açılışında konuşan DEVA Partisi İl Başkanı Sadullah Kısacık, Siyasetin suskun günler yaşadığı günlerde Deva Partisi yeni il yönetimini açıklamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

HABER : HÜSEYİN YETİŞ
 

YÖNETİM KURULU ŞEFFAF SANDELYEDE OTURDU

DEVA Partisi İl Yönetim Kurulu Tanıtım Toplantısına Genel merkez Halkla İlişkiler Birimi Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Tapsız, İl Başkanı Sadullah Kısacık, çok sayıda misafir katıldı. Toplantı da DEVA Partisi yeni il yönetimi şeffaf sandalyelere oturması dikkat çekti.

DEVA PARTİSİNE YOĞUN TEVECCÜH VAR

DİVAN Oteli toplantı salonundaki şeffaf sandalyelere oturan DEVA Partisi yeni yönetim Kurulunu‘Adana’nın Deva’ya ihtiyacı var’ ‘Yeni yönetim Kurulumuz milletimizin Deva’sına ortak olacak.’ Söylemleri ile Yeni İl Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtan DEVA Partisi İl Başkanı Sadullah Kısacık, Deva Partisinin Türkiye’nin umudu olduğunu bu kapsamda vatandaşın Deva partisine büyük bir teveccüh gösterdiğini belirtti.

SEVİLEN SAYILAN YÖNETİM OLUŞTURDUK

DEVA Partisi Adana İl Yönetim Kurulu kurucu il başkanı Sadullah Kısacık başkanı tarafından tanıtıldı. Kurucu il başkanı olarak görevlendirildiği günden buyana il kurucu heyet olarak tüm Adana’yı kucaklayacak ve en iyi şekilde temsil edecek bir yönetim kurulu oluşturmak için titiz bir çalışma yürüttüklerini, bu kapsamda çalışmaları tamamlayarak resmi olarak il yönetim kurulunu oluşturduklarını açıklayan İl Başkanı Sadullah Kısacık oldu. Başkan Kısacık; “İl yönetim kurulumuzda, gerek asil gerekse, yedek üyelerimiz alanında uzman, sevilen ve sayılan arkadaşlarımızdan oluşuyor. Hepsinin bilgi ve birikimi iktidara yürüme yolunda bizlere yol gösterecektir. Görev alan arkadaşlarımı kutlar, yeni görevlerinin hayırlı olmasını dilerim” dedi.

DOĞRU YÖNETİM KURULU OLUŞTURDUK

DEVA Partisi İl Başkanı Sadullah Kısacık, Yeni yönetim Kurulunu slayt gösterileri ile sahneye çıkan yönetim Kurulunu kısa biyografilerini anlatarak tanıttı. Burada Yaptığı konuşmasında Başkan Kısacık, şöyle konuştu; “ Türkiye’nin DEVA Partisine ihtiyacı var. DEVA Partisi milletin nefesi. Türkiye’nin sorunları her gün daha da büyüyor. Gerginlikler her gün daha da artıyor. Fakat görevi sorun çözmek ve vatandaşları arasında birliği sağlamaktır. Siyaset mekanizması tıkandığı için bir türlü bu sorunlara cevap veremiyor. Tamda bu anda Genel Başkanımız Ali Babacan’ın çıkışı ve DEVA Partisinin kuruluşu milletimize umut olmuştur. Anadolu topraklarının yetiştirdiği dehalar vardır. Bu dehalar yetişirler, gün gelir devletinin, milletinin derdine DEVA olurlar. 20 yıldır siyasetin içerisindeyim. Teşkilatların her kademesinde çalıştım. Bu nedenle bir teşkilatı kurmanın önemini ve kurucu İl Başkanı olmanın vebalini çok iyi bilenlerdenim. Bu nedenle Adana DEVA Partisi İl teşkilatını doğru kişilerle, doğru bir başlangıç için kurucu üyelerimiz ile titiz bir çalışma yürüttük. “

 İL BAŞKANI SADULLAH KISACIK’IN KONUŞMASI

“Katılımı ile bizleri onurlandıran Sayın Genel Başkan Yardımcımız, Sayın Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz, Sayın il kurucu heyet üyeleri, Sayın Yönetim Kurulu üyelerim, davetimize icabet ederek bugünkü toplantımızı şereflendiren değerli basın mensuplarımız hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Basın toplantımıza hoş geldiniz. Türkiye olarak çok sıkıntılı günlerden ve süreçlerden geçiyoruz.

Bir yandan günden güne kötüye giden ekonomik kriz, bir yandan ülkedeki kurumların yozlaşması, Bir yandan yönetim sistemindeki çarpıklıklar ve bir yandan da vatandaşlarımız arasında giderek artan kutuplaşma ve nefret dilinin artması.

Türkiye’nin sorunları her gün daha da büyüyor, gerginlikler her gün daha da artıyor fakat görevi sorun çözmek ve vatandaşları arasında birliği sağlamak olan siyaset mekanizması tıkandığı için bir türlü bu sorunlara cevap veremiyor. İşte bu kapsamda yıllardır Türkiye’de yeni bir siyasi arayış vardı fakat bu arayışa cevap verecek siyasi bir oluşum oluşmamıştı. Tam da bu zamanda Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın çıkışı ve Deva Partisinin kuruluşu milletimize umut oldu. Anadolu’nun kadim topraklarının yetiştirdiği dehalar vardır. Bu dehalar yetişirler gün gelir devletinin ve milletinin derdine deva olurlar. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın geçmişine baktığınız zaman TED Ankara kolejini birincilikle bitirdiğini, ODTÜ endüstri mühendisliği gibi zor bir bölümü yine birincilikle bitirdiğini, Görev yaptığı tüm bakanlıklarda önemli başarılara imza attığını, Türkiye ekonomisini şaha kaldırdığını görürsünüz. İşte Tüm bu başarı dolu geçmişe bakarak söylüyorum ki Sayın genel başkanımız Ali Babacan Ülkemizin yetiştirdiği ender dehalardan birisidir ve Türkiye’nin içinden geçtiği bu zor günlerde devletinin ve milletinin derdine Deva olacaktır. Deva partisi olarak 9 Mart 2020 tarihinde kuruluşumuzu gerçekleştirdikten sonra tüm Türkiye çapında teşkilatlanma çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık.

Bu kapsamda 16 Temmuz 2020 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın tensipleri ile Kurucu İl Başkanı olarak ben ve kurucu heyet olarak 4 arkadaşımız ile birlikte Adana il teşkilatını kurmak üzere görevlendirildik. Görevlendirildiğimiz tarihten itibaren Adanalı vatandaşlarımızın çok büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Hemen Toros caddesinde irtibat büromuzu kurarak teşkilatlarımızda görev almak isteyen hemşehrilerimizle görüşmelere başladık. Partimizde gönüllü olarak hizmet etmek isteyen hali hazırda yaklaşık 1750 kişilik başvuru bulunuyordu. Bu listedeki arkadaşlarımız ve bizimle görüşmek isteyen hemşerilerimizle görüşmeler yaptık.

Yaklaşık 20 yıldır siyasetin içerisindeyim, teşkilatların her kademesinde çalıştım bu nedenle bir teşkilatı kurmanın önemini ve kurucu il başkanı olmanın vebalini çok iyi bilenlerdenim. Çünkü geçmişteki siyasi tecrübem bana yanlış başlangıçların sonuçlarının çok ağır olduğunu gösterdi. Hatta yanlış başlangıçların izinin partinin siyasi hayatı boyunca devam ettiğini gördüm. Bu nedenle Deva partisi adana il teşkilatını doğru kişilerle, doğru bir başlangıç ile kurmak için kurucu heyetimiz ile çok titiz bir çalışma yürüttük. Bu çalışmalarımız sonucunda Adana’yı kucaklayacak, Adana’yı en iyi şekilde temsil edecek, her biri yaptığı işte en iyi veya en iyi olma yolunda ilerleyen hemşerilerimizden 41 asil 20 yedek olmak üzere toplam 61 kişilik yönetimimizi kurduk. Tecrübenin bilgeliği ile gençliğin dinamizmini harmanladık. Birazdan siz değerli basın mensuplarımıza tanıtacağımız bu kadronun Partimize, Adana’mıza ve Ülkemize hayırlar getirmesini ve deva olmasını diliyorum.

EKONOMİK SIKINTI GÜVENSİZLİKTEN KAYNAKLANIYOR

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, ‘ Genel Başkan Ali Babacan bir televizyon programında, Rezervlerin yanlış yönlendirildiğini, yanlış hesaplar yapıldığını, bunların ortaya çıkacağını bir açıklaması olmuştu. Sanki gelinen süreçte gelinen nokta belli gibiydi. Bu konuda neler söylersiniz..? ’ soruna net cevap verdi.; Babaoğlan; “ İktidarın ne yaptığını görmek çok zor. Yarın nasıl bir ülkede yaşayacağımız belli değil. Berat bey istifa ettiği kulislerde manşetlerde etimi etmedi mi bir paylaşım var sonuçta, Geri dönecek mi dönmeyecek mi, gerçekten İl Başkanımızın söylediği gibi belirsiz bir ülkede yaşıyoruz adeta. Diğer yandan Türkiye ekonomisi çok iyi gidiyor diyorlar. Ekonomi iyi gidiyorsa maliye Bakanı neden istifa ediyor. Hazine Bakanının durumu ortada. Merkez Bankası değişimi belli. İstifa gerçek ise bu demek ki ekonomi kötü. Hükümet bu konuda ne yapıyor belli değil. Ekonominin bozukluğu güven meselesinden kaynaklanıyor. Türkiye’ye güvenmiyor insanlar. Türkiye’ye bir yabancı gelir yatırım yaparsa sorun yaşarmıyım diyor yatırımcı. Kaldı ki Türkiye’ye yerli yatırımcı dahi yatırım yapmıyor. Ülkemizin güven problemi çözülürse Ekonomi çok çabuk toparlanacaktır “ açıklamasında bulundu. Deva Partisi İl Başkanı Yeni il Yönetimi ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Daha sonra ikramlar yapılmasının ardından toplantı sona erdi. DEVA Partisi Adana İli teşkilatlanma çalışmaları kapsamında, İl Başkanı Sadullah Kısacık başkanlığında Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeler şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL LİSTE

Sadullah Kısacık (İl Başkanı) Atsız Kürşat Yıldırım Ayşe Burcu Bilir Bilal Apuhan Burak Elitaş Casım Korkmaz Cemal Burak Karamustafalıoğlu Dilek Melahat Yalçın Duran Arman Gürışık Elif Şeyma Tepeli Ferit Şen Fethi Parlak Gözde Karagöl Güler Tuzcu Hamza Milli Hasan Erdeve Hasan Gülşen İlker Gezerşen Lütfiye Nar Mehmet Ali Önal Mehmet Demir Mesut Çetin Mevlüt Tansel Ün Muhammet Baha Karakaş Mustafa Oğuz Yiğit Oğuzhan Bekaroğlu Oya Derin Ömer Faruk Talaş Özlem Öncel Selçuk Sami Özsoylu Selin Çoşar Semra Sakar Sibel Demirci Şenel Servi Şevket Göçer Şihmuz Sönmez Tamer Gizir Taner Özünal Tenay Akın Akyol Tuğba TUNA

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.