DEVA PARTİSİ ADANA İL BAŞKANLIĞINDAN19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Yaşam Yayın: 20 Mayıs 2022 - Cuma - Güncelleme: 20.05.2022 00:37:01
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
116 okunma
Google News

Sadullah KISACIK: “19 Mayıs 1919’da büyük zorluklar ve imkansızlıklar içerisinde, inançla, gayretle kazanılan ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandırılan Milli Mücadelemiz başlamıştır.”

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah KISACIK, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 19 Mayıs 1919’un tarihimiz bakımından önemine değinen Kısacık, gençliğin potansiyeli gücüne ve DEVA Partisi’nin gençlik konusundaki yaklaşımlarına dair açıklamalarda bulundu.

“19 Mayıs 1919 milletimiz ve bağımsızlığımız adına tarihi bir dönüm noktasıdır. Çünkü bu tarihi günde Bandırma Vapuru ile Samsun Limanı’na ulaşan Mustafa Kemal Paşa’nın karaya ayak basmasıyla büyük zorluklar ve imkansızlıklar içerisinde, inanç ve gayretle kazanılan ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandırılan şanlı Milli Mücadelemiz başlamıştır. Cumhuriyetimizin ilelebet ve payidar kalacağına olan tüm inancımla bizlere bağımsızlığımızı kazandıran Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arakdaşlarını, o günlerden bugünlere bağımsızlığımız için canını feda etmiş tüm aziz şehitlermizi rahmetle, gazilerimizi de saygıyla anıyorum.

Bugün aynı zamanda Ulu Önder Atatürk’ün gençlerimize bayram olarak hediye ettiği gün. Yeni kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin misyon ve vizyonuyla çağdaş, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak adına en büyük geleceği, ettiği “gençlikti”. Köhneleşmiş, gelişimin önüne geçmiş her türlü düşünce ve olguyu geride bırakacak, ülkeyi yeni düşüncelerle geliştererek  daha ileriye taşıyacak, bilinçli ve sorumluluk sahibi olan yegane milli kuvvet olan gençlik.

DEVA Partisi olarak gençliğimizin potansiyel gücünün farkındayız. Çünkü biliyoruz ki! Türkiye’yi imkan ve fırsat eşitliği dahilinde; fikirleri, ileri görüşleri, çalışkanlıkları ve üreticilikleri ile daha aydınlık günlere taşıyacak olanlar, Cumhuriyetimizin ilk kurulduğu yıllarda olduğu gibi,  yine gençlerimizdir. Bu doğrultuda kendilerine reformist, kaliteli, yeni bir eğitim sistemiyle, hayatlarının her anında Dünya’yı yakından takip edecekleri teknolojik bir yapı sunacağız. Bu yapı sayesinde gençlerimizin sosyo – ekonomik şartları yüksek, hukuki düzenlemelerle güçlendirilmiş daha gelişmiş bir Türkiye için canla başla çalışacaklarına dair güvenimiz tamdır. Ülkemiz ve gelecek nesillerimiz adına gençliğimizi bu konuda desteklemeyi kendilerine karşı bir görev ve borç olarak görüyoruz.

 Ben, kendilerine karşı duyduğum güven ve sevgiyle tüm gençlerimizin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.”    

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.