DEVA PARTİSİ ADANA İL BAŞKANI SADULLAH KISACIK, YANGINDAN ZARAR GÖREN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, Adana’nın Kozan İlçesine bağlı, Kızlarsekisi Mahallesi’nde geçtiğimiz haftalarda çıkan yangından etkilenen vatandaşları ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 16 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 16.08.2021 10:59:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
175 okunma
Google News

Deva Partisi İl Başkanı Sadullah Kısacık beraberinde İl Yönetim kurulu üyeleri, Deva Partisi Kozan İlçe Teşkilat üyeleri, Deva Partisi İmamoğlu ve Pozantı ilçe başkanları ile birlikte Kozan ilçesinde yangından zarar gören köyleri ziyaret ederek yangın mağduru köylüler ile bir araya geldi. Evleri yanan vatandaşları tek tek bulundukları yerde ziyaret edip, maddi ve manevi anlamda her zaman yanlarında olacaklarını belirten Kısacık, Deva Partisi Genel Başkanı sn. Ali Babacan’ın selamını ve geçmiş olsun temennilerini iletti.

Kısacık, Kızlarsekisi Köy (Mahalle) Muhtarı Şaban Özcan ile bir araya gelerek, bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Deva Partisi teşkilatları tarafından daha önce tespit edilen eksikliklerin giderilmesi amacı ile toplanan yardımları muhtarlığa teslim eden Sadullah Kısacık kendilerinin Deva Partisi Adana İl Teşkilatı ve bütün ilçe teşkilatlarıyla her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Kısacık, ‘’Yangından mağdur olan vatandaşların haklarından en iyi şekilde yararlanabilmeleri ve arada yaşanabilecek olan tıkanıklıkların takip edilmesi için DEVA Partisi Adana bünyesinde, hukukçu, mali müşavir ve çevre bilimcilerden oluşan bir komisyon kurduklarını’’, süreci çok sıkı bir şekilde takip ettiklerini söyledi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.