“Çukurova tarımda çok stratejik bölge”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç’i ziyaret ettiler.

Siyaset Yayın: 17 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 17.03.2021 12:25:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
134 okunma
Google News

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Ticaret Borsası’nın (ATB) faaliyetleri ve nitelikli hizmetleriyle ülkenin önemli bir kurumu olduğunu ifade ettiler.

ATB BAŞKANI ŞAHİN BİLGİÇ’E ZİYARET

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı; Adana’da istihdam, ticaret ve ekonominin nabzının attığı önemli kurumlara ziyaretlere devam ediyorlar. Avcı ve Varlı, ATO ve ADASO yönetiminden sonra Adana Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç’e ziyarette bulundular. Avcı ve Varlı’nın ziyaretine İl Başkan Yardımcıları Sayım Azmaz ve İlhan Pehlivan, Şahin Bilgiç’in ev sahipliğine ise ATB Genel Sekreteri Gökhan Öztürk eşlik ettiler.

BİLGİÇ: ATB, KENDİNİ KANITLADI

Ziyarette, Borsa ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Şahin Bilgiç, Adana Ticaret Borsası’nın tespit, tahlil, tescil ve alım satımda üreticiden sanayiciye, yatırımcıya değin tüm süreçlerde güvenilir bir merkez olarak kendisini kanıtladığını anlattı. Küresel salgının etkisi altında kalan 2020 yılının tarım sektörü açısından önceki yıllara göre daha iyi geçtiğini belirten Bilgiç, tarıma yönelik desteğin azalmadan devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

AVCI: TARIMIN VAZGEÇİLMEZ OLDUĞU GÖRÜLDÜ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Pandemi vesilesiyle tüm Dünya tarımın vazgeçilemez bir alan olduğunu daha iyi gördü. Verimli, bereketli topraklarıyla tarımsal üretimde de özelde Adana, genelde ise tüm Çukurova’nın ülkemiz için stratejik bir bölge olduğu daha iyi anlaşıldı. Bu bakımdan, üretim kadar; ürünün değer, kalite ve standart bulmasında Adana Ticaret Borsası da aynı konumda. Tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.” dedi.

VARLI: ATB, ÇOK KIYMETLİ BİR KURUM

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, bölge tarımının ve üreticilerin sorunlarını Meclis çatısı altında dile getirmek, ilgili kurumlarla paylaşmak suretiyle çözüme yönelik bir çaba içinde olduklarını anlattı. ATB’nin önemine değinen Varlı “Adana Ticaret Borsası, Adana ve bölgemiz tarımına, ülke ekonomisine katma değer sağlıyor. Lisanslı Depoculuğu bölgemize kazandıran, Modern ve Teknolojik Entegre Ticaret Borsası Kompleksi Projesiyle 365 Oda içinde birinci olan, üreticilerimiz ve yatırımcılar lehine güvenli piyasa oluşturan, sektörde değişen şartlara göre kendisini sürekli geliştiren Adana Ticaret Borsası, sadece bölgemizin değil, ülkemizin çok kıymetli bir kurumu. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.