Çukurova Lobisi’ne Başkan Hakan Malgaf’tan tam destek

Yayın: 12 Haziran 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 12.06.2021 03:59:25
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
237 okunma
Google News

Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, Adana’nın sosyo ekonomik olarak kalkınmasında  herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini ifade etti. Çukurova Lobisi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veli Uçuk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.  Dernek Başkanı Veli Uçuk ise, başkan Malgaf’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 

Başkan Hakan Malgaf, Adana Şakirpaşa Havaalanı’nın taşınmaması için Adana lobisi oluşturulmasını ve siyasi parti il başkanlarının da konuya duyarlı davranması gerektiğini söyledi. TDP olarak Adana’nın kalkınmasına yönelik tüm çalışmaların yanında olduklarını ifade eden Başkan Hakan Malgaf, il başkanlığı için kongre sürecini tamamladıklarını bu ay içinde kongreye gideceklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.