Çintimar’dan, Seyhan Bld.Spor Kulübü’ne hayırlı olsun ziyareti

Yayın: 20 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 20.09.2021 12:20:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
173 okunma
Google News

Seyhan Belediyespor Kulübü’nün, Atletizm Kadınlar kategorisi’nde Süper Lige yükselmesinin yankıları sürüyor. Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Ünal ve yönetim kurulu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer  Çintimar, “ Şampiyonluk hepimizi mutlu etmiştir. Bu başarı sonrasında sadece Seyhan Belediyespor Kulübü değil şehrimiz Süper lige yükselmiştir” dedi.

 

ÇİNTİMAR, “BAŞARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM”

Adana’yı sportif anlamda daha iyi noktalara getirebilmek adına elele vermeleri gerektiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, “ Atletizmde, kadınlar kategorisinde Seyhan Belediyespor Kulübümüzün şampiyon olarak Süper lige yükselmesi bizleri mutlu etmiştir. Şampiyonluktan dolayı yönetim, teknik heyet ve sporcu kadrosunu kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum.  Kentimizin yararına olacak sportif çalışmalar konusunda her zaman işbirliği yapmaya hazırız” diye konuştu.

 

ÜNAL,  “ TÜRK SPORUNA ÖNEMLİ SPORCULAR KAZANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a, ziyaretinden dolayı teşekkür eden Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Ünal’da, “ Seyhan Belediye Başkanımız Akif  Kemal Akay’ın direktifleri doğrultusunda hareket ederek güzel işlerin altına imza atmak için büyük bir uğraş vermekteyiz.  Başarı çıtasını yükseltmeye kararlıyız. Bünyemiz içerisinde bulunan branşlarda elde edilecek başarıların yanı sıra Türk sporuna önemli sporcular kazandırmayı hedefliyoruz. Spor paydaşlarıyla da her zaman koordineli çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Ziyarette,Seyhan Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Üney,Semih Sayınta,Ümit Filazi ve Gençlik ve Spor Şube Müdürü Caner Taymış’da yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.