ÇİNTIMAR'DAN AMATÖR HAFTASI SEBEBİYLE ASKF'YE ZİYARET

Yayın: 11 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 11.10.2020 23:12:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
237 okunma
Google News

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü  Muzaffer Çintimar , Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr Ahmet Bozan ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, ''Amatör Spor Haftası'' nı kutladı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozan:

 

Branş ayırımı yapmadan Adana Amatörüne hizmet etmek icin var gücümüzle çalisiyoruz. İl Müdürümüzün amatör spora göstermiş olduğu ilgi ve destekleri bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Amacımız gençliği spor ile buluşturmak. Bu birliktelik ile inşaallah uzun yıllar Adana'mıza hayırlı hizmetlerin yapılacağına inancımız tam, dedi.

 

Misafirperverlikleri için ASKF Baskanı Ahmet Bozan ve ekibine teşekkür eden Çintımar:

 

Gençlik, spor ve eğitim ile daha iyi noktalar gelecektir. Özellikle tesis konusunda eksiklerin olduğunu biliyoruz. Spor paydaşları ile her branşta istişare halinde olacağız. Birlikte başaracağımıza inancımız tam. İşbirliği ve çalışmalarımızı devam ettirecegiz. Adana sporuna hizmet etmekten mutluluk duyarız, dedi.

 

Ziyarette ayrıca  Başkan Bozan ve Yönetim Ķurulu Üyeleri tarafından Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'a  günün anısına hediye takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.