CİMNASTİK HAFTASI M1 ADANA AVM’DE KUTLANDI

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez “Cimnastik Haftası” ve “Cimnastik Günü” olarak kutlandı. Adana’daki kutlamalar M1 ADANA AVM’de gerçekleştirildi.

Yayın: 18 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 18.10.2020 00:46:01
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
270 okunma
Google News

M1 Adana AVM’deki kutlamalarda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2 ekibi ile 3 kulüp gösteri yaptı. Kutlamalara Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Şube Müdürü Mustafa Lavkor, Spor Şube Şefi Hanife Altun ve Cimnastik Federasyonu İl Temsilcisi Mahmut Ekrem Yıldızhan katıldı.

 

Çukurova Cimnastik İhtisas Spor Kulübü,  Gençlik ve Spor Kulübünün 2 ekibi, Vizyon Cimnastik Kulübü  ve Elit Cimnastik Kulübü’nün sporcuları gösteri yaptı. Yaklaşık 50 sporcunun katıldığı etkinliğini Sporcuların yakınları ile M1 Adana AVM’ye gelenler büyük ilgi ve beğeni gösterdi.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, geçtiğimiz yıl Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda ülkemizin büyük başarı elde ettiğini, bu nedenle de Federasyon tarafından ekim ayının ikinci haftasının “Cimnastik Haftası”, ikinci cumartesi gününün ise “Cimnastik Günü” olarak bu yıl ilk kez kutlandığını söyledi. Çintimar,”İlkini kutladığımız bu özel güne katılan spor kulüplerimizi, sporcularını, antrenörlerini, bu spora desteklerini esirgemeyen sporcu ailelerine, cimnastiğin bugünlere gelmesini sağlayan camiamızın her bir ferdine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Facebook, twitter, instagram adresi: m1adana

Web sitesi : www.m1adana.com.tr

 

M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA

2000 yılında kapılarını açan M1 Adana AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 200 mağaza, 90.000 m2  kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 20 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM’ de Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. Carrefoursa, H&M, IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, YKM, Barrels&Oil, Zara, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark, Paşabahçe ve Vatan Bilgisayar  gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları, yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana AVM; 8.800 m2'lik sinema alanı, 1.600 m2'lik yiyecek - içecek bölümü (Food Court), 3.050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor.  Ferah mekanı ve lezzetli alternatifleriyle Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana; çocuk oyun alanları, Cinemaximum ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.