Çimen’den, Yüreğir Spor İlçe Müdürü Yılmazel’e ziyaret

Yayın: 24 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 24.11.2020 11:17:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
250 okunma
Google News

Yüreğir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halit Yılmazel’e Adana ASKF Başkan Adayı İşadamı Ramazan Çimen, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yılmazel gibi bir bürokratın Adana için bir değer olduğunu ve yıllardır sporda ciddi anlamda göz ardı edilen Yüreğir’e Spor İlçe Müdürü olarak atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ramazan Çimen, şunları kaydetti.

“Halit Yılmazel, bulunduğu makamı sonuna kadar hak eden, görev aşkı üst düzeyde olan bir bürokrat arkadaşımızdır. Böylesine değerli bir bürokratı Yüreğir İlçemizde değerlendiren yetkililere teşekkür ediyorum. Yılmazel’in göreve gelmesiyle birlikte Yüreğir’de ciddi bir ivme yakalanacaktır. İnanıyorum ki bundan sonra kentimize uzun yıllar hizmet etmeye devam edecektir.”

Ramazan Çimen’in nazik ziyaretinden mutlu olduğunu vurgulayan Yılmazel, şunları söyledi:

“ ASKF Başkan Adayı değerli spor adamı Ramazan Çimen’e nazik ziyareti ve güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum. Kendisi de benim Adana’da birlikte spor ortamında olmaktan çok keyif aldığım değerli bir spor adamıdır. Adana gençliğinin kötü alışkanlıklardan kurtulup, spora yönlenmesi ve yaptıkları sporda da en üst seviyeyi hedeflemesi noktasında uzun yıllar görev yapmayı arzu ediyorum.” 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.