“ Ciğerlerimizi yakıyorlar”

Hatay İskenderun, Belen’de önceki gün meydana gelen Orman yangını nedeniyle Başkanı Murat Göçer açıklamalarda bulundu.

Yaşam Yayın: 11 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 11.10.2020 23:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
313 okunma
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Hassa İlçe Başkanı Murat Göçer, Hatay İskenderun, Belen’de önceki gün meydana gelen Orman yangını nedeniyle açıklamalarda bulundu. Orman yangını ile Hatay’ın ciğerlerinin yandığını ve çok üzgün olduklarını söyleyen Murat Göçer, Yangında zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

“GELİŞMELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Bu kadar büyük yangın çıkmasının sorumlularının bir an evvel ortaya çıkarılmasını istediklerini ifade eden Murat Göçer, yangın nedeniyle oluşan zararın telafi edilmesi konusunda çağrıda bulunarak, "Mutlaka vatandaşlarımızın bu hasar tespit sonrasında hasarlarının giderilmesi, telafi edilmesi, can ve mal güvenliğinin yeniden sağlanması için bütün bunların takipçisi olmaya devam edeceğiz. Tekrar hepimize geçmiş olsun."  Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.