CHP GENEL SEKRETERİ BÖKE’DEN HATAY ZİYARETİ

Siyaset Yayın: 16 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 16.08.2021 10:40:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
142 okunma
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Hatay’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.  Gerçekleşen ziyarette ev sahipliğini Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar yaptı.

 

Gerçekleşen ziyarete ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar: “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreterimiz Selin Sayek Böke’yi, Hatay İl Örgütü olarak İl Başkanlığımızda karşıladık, basın açıklamasına katıldık. Kendisi açıklamasında ülke gündemine dair önemli konulara değindi. Vatandaşlarımızın kendisini coşku içerisinde sevgi seliyle karşıladı. Daha Genel Sekreterimiz Sayın Selin Sayek Böke ile birlikte HBB Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’ı ziyaret ettik ve ardından Antakya esnafımızı gezerek genel sekreterimizi onlarla buluşturduk.

 

HATAY ESNAF ODALARINA ZİYARET

 

Genel Sekreterimiz Selin Sayek Böke, Milletvekillerimiz, İlçe Başkan ve yöneticilerimizle, kadın kolları il ve ilçe başkanlarımızla birlikte ziyaret ettiğimiz Hatay Esnaf Odaları Birlik binasında bizi son derece samimi ve misafirperver bir şekilde ağırlayan Başkan Abdulkadir Teksöz ve oda başkanlarına çok teşekkür ediyorum.

 

DEFNE VE SAMANDAĞ BELEDİYELERİNE ZİYARET

 

Genel Sekreterimiz Sayın Selin Sayek Böke ile birlikte Defne ve Samandağ Belediyelerimizi ziyaret ettik. Tüm milletvekillerimizin katıldığı ziyaretlerde Başkanlarımız Belediye çalışmaları hakkında Sayın Genel Sekreterimizi bilgilendirdiler, kendilerine çok teşekkür ediyorum.

 

ANTAKYA ZİRAAT ODASINA ZİYARET

 

Genel Sekreterimiz Sayın Selin Sayek Böke ve Milletvekillerimiz ile birlikte Antakya Ziraat odasını ziyaret ederek çok yararlı bir toplantı yaptık. Ev sahibi Mehmet Okay ve toplantımıza katılan tüm oda başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.