CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi:‘’Siyasi tükenmişlik ve çaresizlik bazen zorlama eleştiriler yaptırır’’

Siyaset Yayın: 28 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 28.06.2021 06:42:11
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
133 okunma
Google News

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz hafta Kozan’da gerçekleştirdiği kreş temel atma töreni için yapılan eleştiriyi ‘’Anlaşılan Kozan halkıyla kucaklaşmamız birilerini rahatsız etmiş, siyasi tükenmişlik ve çaresizlik bazen böyle zorlama eleştiriler yaptırır’’ sözleriyle değerlendirirken, bu yaklaşımın hakkaniyetten uzak olduğunu ve kimseye faydası olmadığını belirtti. Göreve geldiği günden bugüne kısıtlı imkanlarla Adana’nın kronikleşen ve öncelikli sorunlarını birer birer çözen Zeydan Karalar’ın, sosyal projelerle Adana halkı için hizmet üretmeye devam ettiğini belirten Mehmet Çelebi, son olarak Kozan ilçesinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ilçe belediye başkanları ve milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşen kreş temel atma töreninin ardından AKP İl Başkanı Mehmet Ay’ın ‘’Kreş yapım maliyetinden daha fazlası, temel atma töreni için harcandı’’ sözlerine şu ifadelerle tepki gösterdi;

 

ADANA’LI GERÇEKLERİ GÖRÜYOR

‘’Vatandaşa hizmet gibi bir dertleri olmadığını biliyorduk, şimdi hesap kitap bilmediklerini de öğrenmiş olduk. Gaziantep’te düzenlenen yerel yönetimler toplantısına katılmak üzere, hali hazırda bölgemizde bulunan bazı belediye başkanlarımız ve birkaç milletvekilimizin temel atma törenine katılarak, Kozan halkımızla bu güzel anı paylaşmalarını, siyasal iktidarın Adana temsilcisi şov ve maliyet yükü olarak değerlendirmiş. Ülkemizde israftan ve kamu kaynaklarının nasıl heba edildiğinden dert yanacak en son kurum, bu israf düzeninin kurucusu olan AKP’dir. Millet sefalet içindeyken beş müteahite ihale yağdıranlardan; halk geçim sıkıntısı çekerken, sefa süren saray iktidarı mensuplarından; kamuda 3-5 yerden ballı maaşlar alan yandaşlara ses çıkaramayanlardan; ayda 10 bin dolar rüşvet alan siyasetçiyi sorgulamaktan aciz olanlardan; lüks makam arabalarına, yazlık köşklere, uçan saraylara, bunca talana, israfa, şatafata ağzını açamayanlardan tasarruf dersi alacak değiliz. Ama yine de halka karşı sorumluluğumuz adına kamuoyunu aydınlatmak isteriz. AKP Adana İl Başkanı, temel atma töreninin kreş yapım maliyetinden fazla olduğu söylemiş. Kendisini hiçbir veriye, bilgiye dayanmayan bu mesnetsiz ve asılsız iddialarını ispat etmeye davet ediyorum. Türkiye’nin ve Adana’mızın içinde bulunduğu sıkıntıların sebebi malesef bu zihniyettir. 20 senedir ülkeyi, 25 senedir Adana’yı yönetip Kozan gibi büyük bir ilçede kreş temeli atamayanlar, on yıllardır kentimizin önünü kestikleri yetmiyormuş gibi, şimdi hizmet edenlere de engel olmaya, hizmetleri küçümsemeye çalışıyorlar. Ama tüm çabalar beyhudedir, Adanalı hizmeti de görüyor, gerçekleri de.

 

VATANDAŞ, HİZMETLERİ KÜÇÜMSEYENLERE CEVABI SANDIKTA VERECEK

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.