“Ceyhanlıma hizmeti kimse engelleyemez”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan’ın bozuk yollarını onarmak için belediye meclisinden borçlanma istedi ancak AKP, MHP ve İyi Partili meclis üyeleri ret oyu verdi

Yaşam Yayın: 03 Haziran 2022 - Cuma - Güncelleme: 03.06.2022 08:04:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
139 okunma
Google News

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan halkına hizmet için Belediye Meclisi’nden borçlanma yetkisi istedi ancak AKP, MHP ve İyi Partili meclis üyeleri borçlanmaya ret oyu verdi.
Ceyhan Belediyesi’nin Haziran ayı ilk meclis oturumu gerçekleşti. Mayıs ayında gerçekleşen Plan Bütçe Komisyonu’nda Ceyhan’ın 112 mahallesinde yapmak istediği yol çalışmalarına ait borçlanma isteğini meclis üyelerine sunan Başkan Hülya Erdem’in bu talebi komisyonda da reddedilmişti.
İller Bankası’ndan alınması planlanan bu paranın belediye kasasına girmeden, proje kabul edildikten sonra yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını açık ihale yöntemi ile alacak firma ya da firmalara direkt banka tarafından ödeneceğini vurgulayan Başkan Erdem, “Belediye yönetimimizde yaptığımız tüm çalışmalar şeffaftır. Hesap veremeyeceğimiz hiçbir işin içine girmedik, girmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“YOLLARIMIZI YAPACAĞIZ”
Göreve seçildiği 2 yıllık süreçte ilk kez İller Bankası’ndan bozuk yollar için borçlanma talebiyle meclis üyelerine bilgi veren Başkan Hülya Erdem, “Hemşehrilerimize hizmet mücadelemiz engellenmeye çalışılıyor. Hiçbir art niyetli girişim vatandaşlarımıza hizmet aşkımızın önüne geçemeyecek. Borçlanma talebimiz reddedilse de Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın da desteğiyle ilçemizdeki tüm bozuk yollarımızı yapacağız. Ceyhanlı hemşehrilerimizi asla mağdur etmeyeceğiz” dedi.

“CEYHAN, MODERN YOLLARI HAK EDİYOR”
Ceyhan’ın tüm mahalle, cadde ve sokaklarında hummalı bir çalışma başlattıklarını ve ilçedeki tüm yolları pırıl pırıl yapacaklarını dile getiren Başkan Hülya  Erdem, “Ceyhanlı 160 bin hemşehrimizin daha huzurlu ve güvenli ortamlarda yaşamaları için mücadele ediyoruz. Hizmetlerimizi engellemeye çalışan meclis üyelerini Ceyhanlılara şikayet ediyorum. Ceyhanımız neden modern yollara kavuşmasın? Borçlanacağımız para, sathi kaplama bitüm, sathi kaplama, sıcak asfalt, bordür, parke yol yapımına harcanacaktı. Ceyhan’da acil olarak yollarımızı yapmamız gerekiyor. Belediye meclisinden yetki almak istedik ancak AKP, MHP ve İyi Partili meclis üyeleri önümüze engel koydu. Ceyhanlı hemşehrilerim müsterih olsun. Hiçbir olumsuzluğa ve umutsuzluğa yer vermeden daha kararlı ve azimli bir şekilde ilçemizdeki tüm sorunları tek tek çözeceğiz. Yollarımızı da pırıl pırıl yapacağız” diye konuştu.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan’da yaşayan 160 bin insana karşı yapılan haksızlığın unutulmayacağını sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.