Ceyhanlı güreşçilerden 3 altın 2 gümüş madalya

Adana U13 il seçmelerinde büyük başarı elde eden Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı, Afyonkarahisar’daki Türkiye Şampiyonası’nda yeni madalyalar için ter dökecek

Yayın: 10 Nisan 2022 - Pazar - Güncelleme: 10.04.2022 23:36:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
200 okunma
Google News

Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı, büyük bir başarıya imza attı. Adana U13 İl seçmelerinde 3 altın, 2 gümüş olmak üzere takım halinde 5 madalya kazanan güreş takımı mutluluğunu Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’le paylaştı. Adana il seçmelerinde 3 birincilik, 2 ikincilik elde ederek Afyonkarahisar’daki Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Ceyhanlı sporcuları şampiyona heyecanı sardı.

ADANA’YI TEMSİL EDECEKLER…
Adana U13 il seçmelerinde büyük başarı elde eden Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı, Afyonkarahisar’daki Türkiye Şampiyonası’nda yeni madalyalar için ter dökecek. Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı sporcularının Afyonkarahisar’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğini kaydeden Başkan Hülya Erdem, “Sporcularımızla ve teknik heyetimizle gurur duyuyoruz. Afyonkarahisar’daki şampiyonada Adanamıza, Ceyhanımıza yeni madalyalarla döneceklerine inanıyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

TEKNİK HEYET BAŞKAN ERDEM’E TEŞEKKÜR ETTİ
11 Nisan tarihinden itibaren Afyonkarahisar’da olacak Ceyhanlı sporcular ve teknik heyet 15 Nisan’da yapılacak olan final müsabakalarına kadar burada kalacak. Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı teknik heyeti ve sporcular başarıya odaklandıklarına işaret ederek, sporculara ve teknik heyet için tüm imkanları seferber eden Başkanı Hülya Erdem’e teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.