CEYHAN MERAL AKŞENER'İ COŞKUYLA KARŞILADI

BAŞKAN ERDEM, İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER İLE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Siyaset Yayın: 17 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 17.06.2021 10:28:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
292 okunma
Google News

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ceyhan’da incelemelerde bulundu. Çarşı esnafını ziyaret eden İYİ parti ve CHP yöneticileri vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana’da bir dizi ziyaretler düzenledi. Adana’nın en büyük ilçesi Ceyhan’da büyük bir coşkuyla karşılanan Akşener, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e teşekkür etti. Akşener, ilk olarak Belediye Başkanı Hülya Erdem, İYİ Parti ile CHP il, ilçe ve kadın kolları yöneticileri, meclis üyeleri ve partilileriyle esnaf ziyaretinde bulundu. Kızılay Caddesi'ndeki esnafları ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

 

Adana programları için Ceyhan’dan ayrılırken yoğun bir çiftçi kalabalığı tarafından önü kesilen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim otobüsünden teşekkür konuşması yaptı. Çiftçilerin dertleri ve sorunlarını dinleyen Genel Başkan Akşener, halkın istek ve taleplerini grup toplantısında gündeme alacağını belirtti.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Adana programları boyunca yalnız bırakmadı. Akşener, karşılaştığı yoğun ilgi ve alakadan memnun kaldığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.