CEYHAN’LI ÇİFTÇİLERİN SU İSYANI

Su sıkıntısı nedeniyle zor günler yaşayan Ceyhan'lı çiftçiler Kaymakamlık makamı başta olmak üzere ilgili yetkili kurum ve kuruluşlardan destek bekliyor.

Yaşam Yayın: 25 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 25.04.2021 00:49:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
294 okunma
Google News

Pandemi dolayısıyla zor günler geçiren çiftçiler şimdide su sıkıntısı yüzünden üretim yapamaz hale geldi . Her yıl ocak ayında sulama birliği tarafından kanala su verildiği bu kanal sayesinde tarlalarını bahçelerini suladıklarını söyleyen çiftçiler , “bu yıl mayıs ayı olduğu halde kanala su verilmedi. Perişan olduk.” diye tepkilerini dile getirdiler.  
KAYMAKAM BAYRAM SARI VE ÇİFTİLER BİRLİĞİ YETKİLİLERİNE SESLENDİ 
Ceyhanlı çiftçiler adına bir açıklama yapan Emre Batmaz , “ Sulama birliği ücret tahsil ederken ediyor .O zaman su ihtiyacımızı da karşılamak zorunda . Adana yanıyor. Ama hala Ceyhan’ın köylerinde kanalda su yok ! Ali Kıymacı beyi göreve davet ediyoruz!!! Bahçelerimizde meyve çiçekleri yanıyor. Sizin umurunuzda olmayabilir ama bizim umudumuz o çiçeklerdir. Evinize ekmeği o çiçekler sayesinde götürüyoruz. Üretimi engelliyorsunuz buna hakkınız yok . Bu vesileyle sulama birliğini de Ziraat odasına da Çiftçiler birliğine de sn Kaymakamamıza da sesleniyoruz . Feryadımızı duyun ve ve bizi mağdur eden görevini hakkıyla yapmayan kim varsa hesabını da sorun .” diyerek açıklamalarını bitirdiler

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.