CEYHAN’DAKİ ESNAF ODALARINDAN BAŞKAN GÖGER’E TAM DESTEK

BİRLİK BAŞKANI NİYAZİ GÖGER, CEYHAN’DA ODA BAŞKANLARI VE YÖNETİCİLERİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Yayın: 26 Nisan 2022 - Salı - Güncelleme: 26.04.2022 02:07:06
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
249 okunma
Google News

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, Ceyhan ve Yumurtalık Oda Başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle Ceyhan’daki iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ceyhan’daki oda başkanları adına konuşan Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet İslam Bünül, Ceyhan’daki oda başkanları olarak 7 Mayıs’taki olağan genel kurulda Birlik Başkanı Niyazi Göger’i destekleyeceklerini dile getirdi.

Birlik Başkanı Niyazi Göger’in ev sahipliğinde Ceyhan Esnaf Odaları Hizmet Binası önünde verilen iftar verilen iftar yemeğinde esnaf odalarının tamamlanan genel kurul süreçleri, esnaf ve sanatkarlara yönelik yapılacak hizmetler ile 7 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Birlik Olağan Genel Kurulu’na ilişkin istişarede bulunuldu.

Katılımın yüksek olduğu iftar yemeğinde konuşan Başkan Niyazi Göger, iki yıllık hizmet döneminde hayata geçirdiği hizmetleri ve önümüzdeki 4 yıllık dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri anlattı.

2 yıllık hizmet dönemindeki en önemli projelerden birisini Ceyhan’da hayata geçirdiğine işaret eden Başkanımız Niyazi Göger, Ceyhan Esnaf Odaları Hizmet binasının Adana ESOB’un 70 yıllık tarihinde ilçeye yapılan en büyük hizmet olduğunu ifade etti. 

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin, başkanlarıyla, yöneticileriyle, üyeleriyle büyük bir aile olduğunun altını çizen Başkan Niyazi Göger, “Az zamanda çok iş başardık, ancak yolumuz uzun, daha yapacak çok işimiz var. Önümüzdeki 4 yıllık dönemde de Birlik ve beraberlik içerisinde, esnaf ve sanatkarımız için, kentimiz için önemli projelerin altına imza atacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

İftar yemeğine katılan oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de yaptığı hizmetler ve hayata geçirdiği projeler dolayısı ile Başkan Niyazi Göger'e teşekkür etti.

Ceyhan’daki oda başkanları adına konuşan Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet İslam Bünül, Ceyhan’daki 10 odanın başkanlarıyla ve yönetim kurulu üyeleriyle 7 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda Birlik Başkanı Niyazi Göger’i destekleyeceklerini dile getirdi.

 

İftar yemeğine, Birlik Yönetim Kurul üyeleri, Veysel Bulat, İlhami Uygunsözlü, Ali Metin, Hacı Emin Ünal, Ceyhan Tuhafiyeciler Odası Başkanımız Mustafa Yıldırım, Ceyhan Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Bekir Yalçın, Ceyhan Fırıncılar Odası Başkanı Muhammed İslam Bünül, Ceyhan Elektrikçiler Odası Başkanı Uğur Özdemir, Ceyhan Kasaplar Odası Başkanı Salih Akay, Ceyhan Şoförler Odası Başkanı Ünal Kurt, Ceyhan ESKKK Başkanı İbrahim İkidağ, Ceyhan Berberler Odası Başkanı Zekeriya Kem, Ceyhan Ağaç ve İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Tayfun Eker, Ceyhan Kebapçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Fikret Yılmaz, Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Tontu, Yumurtalık Esnaf Odası Başkanı Mustafa Denizhan Türker, Kozan Berberler Odası Başkanı Zahide Azgın, Kozan Elektrikçiler Odası Başkanı Hakan Sağmen, Kozan Ayakkabıcılar Odası Başkanı Kadir Kürşat Ocak, Mahrukatçılar Odası Başkanı Cengiz Kozacıoğlu, Yoğurt İmalatçıları e Sütçüler Odası Başkanı Memduh Özalp, Oto Elektrikçiler Odası Başkanı İbrahim Uraslı, Saatçiler Matbacılar Odası Başkanı Celal Konuş, Çiçekçiler Odası Başkanı Seda Öner, Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, Milli Piyangocular Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ali Süme, Kantinciler Odası Başkanı Ergün Evrenkaya ve odaların yönetim kurulu üyeleri ile esnaflar geniş katılım sağladı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.