CEYHAN'DA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sağlık Yayın: 21 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.12.2020 04:03:29
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
352 okunma
Google News

 

Ceyhan Belediyesi ekipleri korona virüs tedbirleri kapsamında Ceyhan genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

İlçe Merkezi ve Mahallelerde vatandaşların sıklıkla kullandığı alanlarda belediye ekipleri tarafından dezenfekte çalışması yapılıyor. Ceyhan'ın dört bir tarafında çalışma yapan ekipler, salgın hastalıkların yayılmasını engellemek için önlemlerini almaya devam ediyor. Korona virüs ve halk sağlığını tehdit eden diğer virüslere karşı önlemler devam edecek.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz dede korona virüs insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Şehrimizin her yerinde dezenfekte çalışmalarımız  periyodik olarak aralıklarla devam ediyor. Korona virüsü atlatana ve normale dönene kadar dezenfekte çalışmalarımız devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın tüm kurallara uymalarını sağlıklarını korumalarını rica ediyorum. Sizlerin sağlığı her şeyden önce gelir. Vatandaşlarımızın sağlığı için yorulmadan gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.