CEYHAN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERE DEVAM EDİYOR

Sağlık Yayın: 26 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 26.09.2020 11:39:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
242 okunma
Google News

Ceyhan Belediyesi, koronavirüse karşı aldığı önlemler kapsamında dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürürken, zabıta ekipleri de vatandaşların sağlığı için denetimleri sıkılaştırdı.

 

Ceyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, koronavirüs salgını doğrultusunda yaptığı kontrol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Zabıta ekipleri ilçe genelinde market, manav, internet kafe, oyun salonları, pazar yerleri, kıraathanelerde mesafe kuralları, hijyen, maske, eldiven hususunda denetimlerini hızlandırdı.

 

Başkan Erdem; "Sağlığımız İçin Kurallara Uymaya Devam Edelim"

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Halkımızın sağlığı ve güvenliği bizim önceliğimiz. Halkımızın huzur içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri için özellikle gıda üretim ve satışının yapıldığı işyerlerini sıkı bir şekilde denetleyerek, eksikliklerin giderilmesini ve hijyeni sağlamaktır. Zabıta ekiplerimiz İlçemizde denetimlerini aralıksız sürdürerek, vatandaşlarımıza sağlıklı ortam sağlamak için denetimlerini sürdürmeye devam edecektir. Bu sıkıntılı süreci,  elele vererek üstesinden geleceğimize inancımız sonsuzdur. Tüm halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. " dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.