CEYHAN BELEDİYESİ'NDEN DEPREMZEDELERE DESTEK

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremde zarar gören vatandaşlar için Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, depremzedelerin, ihtiyaçlarını karşılayacak yardım kolileri hazırlandı.

Yaşam Yayın: 04 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 04.11.2020 11:45:41
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
174 okunma
Google News

Ceyhan Belediyesi depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak için yardım kolisi düzenledi. İçinde battaniye ve maske hazırlanarak, depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kolileri hazırlanarak yola çıktı.

 

 

Depremzedelerin yanında olmak ve onların yaralarını sarmak için bir nebzede bizim katkımız olsun diyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "İzmir de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem Tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Bizde Ceyhan Belediyesi olarak onların yanında olmak istiyoruz.  Şimdi yaraları sarma, destek olma zamanı. Tüm kalbimizle İzmir'in yanındayız. İzmir'e gönderilmek üzere Hayır Çarşımızda hazırladığımız  battaniye ve maske kolileri hazırlanarak deprem bölgesine ulaştıracağız. Tüm İzmirli vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor. Can kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.