CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM'İN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Yaşam Yayın: 10 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 10.11.2020 11:51:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
236 okunma
Google News

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Erdem mesajında; "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin yıldönümünde büyük bir özlem, şükran ve minnetle anıyoruz.  Kurtuluş Savaşı’nın önderi, Cumhuriyet’in banisi, ebedi başkomutan, eşsiz devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin yıldönümünde,

bizlere bıraktığı en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde özgürlüklerine sahip çıkan vatandaşlarımızın kararlılığıyla sonsuza kadar yaşayacaktır'' ifadelerini kullandı.

 

 

Dünya'da eşi benzeri olmayan en büyük lider Atatürk'ün fikirleri ve bıraktığı mirasın bekçisi olacaklarını belirten Başkan Erdem, " Onun yaktığı ışığın kaynağını elden ele, nesilden nesille taşıyacağız. Bizler; Ulu Önder’in kurduğu ve yine bizlere emanet ettiği ilkeleri, devrimleri ve Cumhuriyetimizi çağdaş medeniyetler zümresine ulaştırmak için kararlıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eserlerinin daima bekçisi olacağız. Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde özgürlüklerine sahip çıkan vatandaşlarımızın kararlılığıyla sonsuza kadar yaşayacak, çağdaş dünyada hak ettiği yere yükselecektir. Bu inançla, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal  Atatürk’ü saygıyla selamlıyor, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.