CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENİ ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Yaşam Yayın: 26 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 26.08.2021 02:37:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
116 okunma
Google News

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem,  2021 UNESCO Hacı Bektaş Veli Anma Yılı ve 58. Ulusal, 32. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinliklerine katıldı.

 

Tören ve etkinlikler kapsamında Nevşehir'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ile Türkiye'nin  dört bir yanından gelen, belediye başkanları, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları ve katılımcılar ile  birlikte, Kent Meydanı, Saat Kulesi açılışı, Nilgün-Sırrı Bektaş Kültür Merkezi ve Müzesi'nin temel atma töreni ile restorasyonu bir süre önce tamamlanan tarihi yel değirmeninin açılış kurdelesi kesildi.

 

Başkan Erdem; "Genel Başkanımızın Gücünü Arkamıza Aldık"

 

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; " UNESCO’nun 2021 yılını  Hacı Bektaş Veli, Yunus Emre ve Ahi Evran’ı anma yılı kabul etmesi insanlık adına çok değerli bir adımdır. Anadolu’nun dünyaya armağan ettiği bu inanç ve kültür mirasına herkesten fazla sahip çıkmak bizlerin görevidir. Hiçbir ayrımcılık yapmadan bu eşsiz mirasa bilgiyle, sevgiyle, cesaretle sahip çıkacağız. Kişiliğimizin, duruşumuzun, mücadelemizin ayrılmaz bir parçası haline getirerek sahip çıkacağız. Genel Başkanımızın gücünü arkamıza alarak İlçemizde çok güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ceyhan halkımıza bizleri Nevşehir de yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Gün boyu süren etkinlikler kapsamında  Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile sürekli istişare yaparak Ceyhan hakkında bilgiler verdi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Ceyhanlılara ve partilerine sevgi ve selamlarını gönderdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.