CEYDAN’DA İMAR SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

Ceyhan Belediyesi’nin hazırladığı yeni imar planı Ceyhan Belediye Meclisi’nden geçti. Başkan Hülya Erdem, "Ceyhan’ın imar sorununu çözüme kavuşturmaktan büyük onur duyuyoruz. Hayırlı olsun Ceyhan’ım" dedi.

Yayın: 15 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.11.2021 16:10:35
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
97 okunma
Google News

Ceyhan’da önceki dönemlerde yaşanan sorunlar nedeniyle imarın durması büyük sıkıntılar yaratırken, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem müteahhitlerin ve sektörün umutla beklediği imar sorununu çözdü.

 

“Ortak Akıl Büyük Başarı”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “3 yıldır kapalı olan imar sorununu, değerli Meclis üyelerimizin yoğun çabaları sonucu çözüme kavuşturduk. Ceyhan’ın sorunlarını ortak akıl ile çözmeye devam edeceğiz. Büyük önem arz eden, belediyemiz tarafından ilgili hüküm ve yönetmelikler uygun olarak hazırlanmış olan 1/1000”lik  imar planımız Ceyhan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.