Çerçioğlu ; Başkan Cengil’e projelerini anlattı

Yüreğir Emekliler Derneği Başkan adayı Eczacı Serpil Bektaş Çerçioğlu'ndan Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanlığına nezaket ziyareti.

Yayın: 06 Mart 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 06.03.2021 13:24:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
277 okunma
Google News

 

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Yüreğir Şube Başkan adayı Eczacı Serpil Bektaş Çerçioğlu, Yüreğir'de yaptığı ziyaret ve görüşmelere AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil’i de ekleyerek yönetimine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Eczacı Çerçioğlu, Başkan Cengil ile Yüreğir'in ve emeklilerin sorunları üzerine bir süre sohbet ettikten sonra Yüreğir'de yapılabilecek hizmetler üzerine bilgi alışverişinde bulundular. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Yüreğir Şube Başkan adayı Eczacı Serpil Bektaş Çerçioğlu siyasi kavgaların çekişmelerin sivil toplum kuruluşları tarafından çok rağbet görmediğini belirtti ve dernekler ve vakıflar sosyal hayatın içerisinde fırsat eşitliğini yakalamak isteyen insanların bir araya gelerek mücadele ettikleri yerler olduğunu söyledi.

Başkan Çerçioğlu “Kucağımızda birçok proje ile geliyoruz. Amacımız sadece Yüreğir'de fark yaratmak değil yaptığımız projeler ve emeklilerimize kazandıracağımız tesisler ile Yüreğir Şube Başkanlığı olarak Türkiye'ye adımızı duyurmak istiyoruz. Ekip arkadaşlarımın tamamının vizyonu tüm yeniliklere açık ve tüm bunları başaracak bilgi birikimleri mevcuttur” dedi. Başkan adayı Eczacı Çerçioğlu Yüreğir'de 20 bin üyesi olan derneğin yıllardır ehil olmayan ellerde emeklilere çözüm değil düğüm olduğunun altını çizdi. Bu derneğe bir kadın eli değsin ve her yer tertemiz olsun istiyoruz ve bu inançla çıktığımız yolda ulaştığımız emekli arkadaşlarımızın teveccühüne mazhar oluyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil ise; “Hayatın gerçeği olan kadın elinin değdiği her ortam güzelleşir. Hem sivil toplum kuruluşlarında, hem iş hayatında hem de siyasette kadınların her zaman fark yarattığına olan düşüncemizi her fırsatta dile getiriyoruz. Yüreğir'de bulunan tüm dernek vakıf ve yardımlaşma kuruluşları ile yakın temasta bulunuyoruz. İstek ve şikayetlerini dikkate alarak yetkili kurum ve kuruluşlara ileterek onların aralarında köprü görevi görüyoruz. Kapımız tüm dernek vakıf ve diğer sivil toplum kuruluşlarına kapımız açık. TÜED Yüreğir Şube adaylığına tarihi boyunca ilk kez bir kadın adayın çıkmasından memnuniyet duyduk. Sizin nezdinizde tüm aday arkadaşlarımıza başarılar dilerim” şeklinde sözlerini tamamladı.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Yüreğir Şube Başkan adayı Eczacı Serpil Bektaş Çerçioğlu ve beraberindeki heyetin AK Parti İlçe ziyaretinde İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil'in yanı sıra teşkilat başkanları, divan kurulu üyeleri Osman Balıkçı ve Mehmet Şimşek de hazır bulundu. Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.