CENGİL “GELİN BERABER HİZMET EDELİM “

Siyaset Yayın: 21 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.12.2020 11:18:16
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
223 okunma
Google News

                AK Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı’na atanan Necip Fazıl Cengil, adeta harıl harıl çalışıyor. Görevi devir aldıktan sonra zamanının neredeyse tamamını ilçe Başkanlığı’nda geçiren Başkan Cengil, yönetimini oluşturmak için ince eleyip sık dokuyor.  Yüreğir ilçe yönetimline girmek için internet üzerinden ve şahsi yapılan müracaatların rekor seviyede olması dikkatlerden kaçmadı. 

YÜREGİR YÖNETİMİNE REKOR TALEP

   AK Kadrolara katılarak kendi yönetiminde çalışmak isteyenlere davette bulunan genç ilçe Başkanı Necip Fazlı Cengil, “Büyük Türkiye mücadelemize katılabilirsiniz. İlçemizde görev alarak AK kadrolara katılmak için akyuregir.com linkindeki formu doldurarak ya da bizzat gelerek başvurabilirsiniz. Ben değil, Biz olmak için tüm müracaatları tek tek inceleyerek karar vereceğiz.” dedi. Hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Başkan Cengil, Ak Parti Yüreğir ilçeye yapılan müracaatların beklenenden fazla olmasının sevindirici olduğunu söyledi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.