“Çalışanlarla uğraşmayı bırakın ; ekmekleriyle oynamayalım”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Başkan vekili Cemal Demirdağ, büyükşehir belediyesi meclis toplantısında konuştu.

Yayın: 14 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 14.09.2021 23:37:57
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
155 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Büyükşehir      Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Başkan vekili Cemal Demirdağ, ” Buradan  devamlı söylüyoruz. Bunları söylerken de hicap duyuyorum , utanç duyuyorum. Dünyada en kutsal şey , ekmek ve emek . Emek veren bir kişinin  ekmeği ile oynamak , dünyada en kötü bir yönetim biçimidir.  Bizim amacımız  emeği ile emek kazanan kişileri , işten atmadan kazanmak ve verimliliği  sağlamaktır. En son şey  yüz kızartıcı bir suç ise onu değerlendirirsiniz . Demek istediğim  şudur ki bırakın artık çalışanlarla uğraşmayı . Ekmekle oynamayalım. “ dedi.

“ENERJİLERİNİZİ ŞEHRİMİZİNSORUNLARINI  ÇÖZÜMLEMEDE HARCAYIN”

Büyükşehir  Belediye Başkanı Zeydan Karalar  ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerine seslenen Cemal Demirdağ, “Enerjinizi şehrimizin başka sorunlarına harcayalım diye . Pazartesi okullar açıldı. Trafik kilitlendi. Başkanım bu trafik sorunu  ne olacak , ne yapacağız. Vatandaş mağdur. Mustafa Kemalpaşa, Denizli Narlıca,  Yeşilevler  etabı bitsin. Ayrıca Türkmenbaşı,  hava alanı kavşağı ,denizli  etabı  bitse trafik çok rahatlama olacak.  Bir daha söylüyorum.  Denizli Mahallesi ‘nde eski sağlık ocağında yol ortasında bir adet elektrik direği var. Bu hala kaldırılamadı. Bu bir  kalksa bir rahatlama olacak. Yine çok kez söyledim. O güzelim çimenler bakımsız , özellikle optimum kavşağı , istasyon  meydanı çok  kötü. Ağaçlar bakımsız. Baharda budama  yaptık. Bakımı yok. Yeni çıkan alt sürgünleri  temizlenmezse  hem yayalar  hem de ağaçlarda şekil  bozukluğu  oluşuyor. Türkmen başında  bir adet  keçi boynuzu  yani  harnup  ağacının  acil budanması  gerekiyor. Kaldırımdan  yürüyen  herkes kafasını çarpıyor. Bu vatandaşların talebi.  İsmetpaşa, Gürselpaşa’da sağlık ocağı (kıyıboyunda) köprü var. Yarım ay şeklinde  karşısında bir yol var. Burasının birleştirilmesi  lazım. “diye konuştu.

“BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZIN  ALACAK MAĞDURİYETİ  GİDERİLSİN”

Alacaklar ile ilgili açıklamalarda bulunan Cemal Demirdağ,  “ Bayram paralarını , maaş farklarını  bir de sözleşmelilerin  alacakları kaldı. Bunları ödeyin. Çalışan arkadaşlarımızın  mağduriyeti  gitsin. Ayrıca , geçen dönemde  ASKİ  tarafında  meclis üyelerine ödenmesi gereken  huzur haklarının   meclis üyeleri de istemektedir. Ödenmediğinden  çalışan  arkadaşlar  sıkıntılı .”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.