“ ÇALIŞMALARIMIZIN NETİCESİNDE KAZANAN ADANA, KAZANAN EMEKLİLER OLACAK”

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi Başkan Adaylarından Mustafa Tümer;

Yaşam Yayın: 18 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.03.2021 09:17:24
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
321 okunma
Google News

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC)  Başkanı Cafer Esendemir’i Cemiyet binasında emeklilerden oluşan yakın çalışma arkadaşlarıyla ziyaret eden TÜED Adana Şubesi Başkan Adayı Mustafa TÜMER,  “Adana’da gündüz gece demeksizin birbirlerinden seçkin ve etkin emekli arkadaşlarımızla birlikte, el birliği, gönül birliği içerisinde önemli bir Dayanışma ve Kaynaşma örneği ile oluşturduğumuz büyük bir sinerji ile var gücümüzle;  emekli kardeşlerimizi, büyüklerimizi, yarınlarda hak ettikleri hizmeti alabilmeleri için;  yapılacak kongrede taliplisi olduğumuz yönetimi almak için Allahın izniyle çok büyük ve önem arz eden çalışmalar içerisindeyiz. dedi.

“ SIKMADIK EL, GÖRÜŞMEDİK-ULAŞMADIK-İLETİŞİM KURMADIK EMEKLİ BIRAKMAMAK İÇİN ÖNEMLE ÜSTÜN GAYRET VE ÇABA İÇERİSİNDEYİZ.”

Başkan Adayı Mustafa TÜMER ziyaretinde konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;  “Türkiye Emekliler Derneği üyesi Emekli değerlerimiz için, çalışma arkadaşlarımızla beraber, adeta Adana kazan bizler kepçe misali etkili çalışmalar yapmaktayız ve çalışmalarımızı büyük bir ivme ve donanımla gerçekleştiriyoruz.  Çalışmalarımızı Adana il merkezimizle tutmuyoruz yalnızca, tüm ilçelerimizi ve hatta en ücra mahallelere köylerimize kadar uzandığımız gittiğimiz oluyor. Sizin anlayacağını, emekli üyemize hak ettiği arzuladığı yeni yönetimden beklediği hizmeti sunabilmek, sorunlarını dinleyip. Bizlere yabancı olmayan çözüm yollarında daha da ayrıntılı bilgiye sahip olmak, pek tabi;   emeklimize ulaşmanın gayreti çabası içerisindeyiz. Adana da dernek üyemize ulaşmak için sıkmadık el, görüşmedik-ulaşmadık-iletişim kurmadık emekli bırakmamak için önemle üstün gayret ve çaba içersindeyiz.  Çalışmalarımızın neticesinde kazanan Adana kazanan Emekliler olacak. Üç aya yakın süredir yaptığımız etkin sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, derneklerimizle, emeklimizin müreffeh yarınları için görüşmeler sağlıyoruz. Bu sebeple de bizleri tanıyamayan bilmeyen TÜED üyesi emeklilerimiz için kendimizi tanıtmak ve görev tevdi halinde inşallah yapacağımız Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile oluşturduğumuz Projelerimizin yer aldığı 12 maddelik broşürümüzü dağıtıyor ve içeriğini emeklimize bir bir izah ediyoruz;

MUSTAFA TÜMER’DEN 12 MADDELİK EMEKLİYE YÖNELİK PROJESİ

İşte O Projelerimizdeki ayrıcalıklı yapacaklarımız;

1-Emekli Derneğinin ihtiyacı olan çok amaçlı bir adet ambulans alımını sağlayacağız.

2-Emekli kardeşlerimize dinlenebileceği bir misafirhane ve lokal yapacağız.

3-Sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunan bilecekleri kurslar açacağız.

4-Emekli kardeşlerimizin çocuklarına dershanelerden ucuz ücretle faydalanabilmeleri için imkan sağlayacağız.

5-İhtiyacı olan öğrencilerimize emekli kardeşlerimizin çocuklarına imkanlar ölçüsünde burslar vereceğiz.

6-Emekli kardeşlerimize (TOKİ) aracılığı ile ucuz ev temin etmek için uğraşacağız.

7-İmkanlar ölçüsünde ilçelere emekle dinlenme evi yapacağız.

8-Emekli kardeşlerimizin düğün, sünnet, kına gibi ihtiyaçlarını giderebileceğimiz bir tesis yapacağız.

9-Emekli kardeşlerimize devlet ve özel hastanelerden indirimli faydalanabilmesi için antlaşmalar sağlayacağız. Dernek içinde bir sağlık birimi oluşturacağız.

10-Yerel Yönetimlerle irtibata geçip emekli kardeşlerimize belediye imkanlarında faydalanmalarını sağlayacağız.

11-Adana emekli sayısı resmi rakamlara göre 439 bin iken örgütlü olan 98 bin, bunun 70 bini Adana şubesinde, 18 bini de Yüreğir şubesinde başkanlık sürecimizde emekli üye sayısının artışını sağlayacağız.

12-Emeklilerimizin hukuksal problemleri ile ilgili ücretsiz avukat tahsis edilecek.  “Siyasal parti ayırımı yapmaksızın tüm emeklilerin oylarına talibim. Tüm aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Bu seçimde kazanan Adana, kazanan emekliler olacak…”

 

ÇGC BAŞKANI  CAFER ESENDEMİR’DEN BAŞARILAR TEMENNİSİ

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir ziyaret sırasında yaptığı konuşmada; mevcut ekonomik koşullarda emeklilerin çok önemli sıkıntıları olduğunu, emeklilerin sorunların yansıtılması, çözüm arayışlarının ortaya konulması ve bu yöndeki çalışmaların başarıya ulaşması için basın olarak üzerimize düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

 

Her adaya eşit mesafede olduklarını belirten Esendemir; “ Türkiye Emekliler Derneği gibi üye  sayısı olarak büyük bir derneğin sivil toplum kuruluşunun başkanlığına ve yönetimine talipli olan siz dostlara öncelikle çıktığınız yolda başarılar diliyor, ziyaretinizin basına olan duyarlılığınızın önemli bir göstergesi olarak kabul ediyor, teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.