Cafer Söylemez başkanımız hakkın rahmetine kavuştu

Aktepe’nin kanaat önderlerinden Belediye Eski Başkanı Cafer Söylemez Cuma günü hakkın rahmetine kavuştu. Binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlanan sevilen ve sayılan Cafer Söylemez’in vefatı ailesi ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

Yaşam Yayın: 24 Ekim 2021 - Pazar - Güncelleme: 24.10.2021 21:34:03
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
226 okunma
Google News

HATAY Hassa Aktepe Kasabası’nda  yıllarca Belediye Başkanlığı yapan sevilen ve sayılan Cafer Söylemez önceki gün Korona illetine yenik düşerek hayatını  kaybetti. Aktepe mahallesi başta olmak üzere her kesim tarafından oldukça  sevilen ve sayılan Söylemez  ailesi  başta olmak üzere  sevenleri Cafer Söylemez in  vefatı nedeniyle çok büyük üzüntü duydular.  Aktepe den ,Merhum Hacı Mustafa Söylemez in oğlu , Halil İbrahim Söylemez ve Abdurrahman Söylemez in abileri Ahmet Söylemez’in kardeşi  ve Yakup Söylemez ve  M Ali Söylemez in amcası  Aktepe eski belediye başkanıCafer Söylemez’in naaşı Cuma günü ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Hassa İlçesine  bağlı Gülpınar Mahallesi mezarlığında  toprağa verildi. YETİŞ HABERCİ Gazetesi ailesi olarak sevgili abimizve Başkanımız Cafer Söylemez’e Allahtan rahmet ; ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.