Cadde kılıf dünyası kabına sığmıyor

Yaşamın bir parçası haline gelen akıllı telefonların aksesuarları da telefonlar kadar önem arz ederken ; Kılıf Cadde Dünyası ailesi ise dost ve müşterilerine hizmette sınır tanımıyor.

Ekonomi Yayın: 20 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.09.2020 13:42:50
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
637 okunma
Google News

Son zamanlarda artık yaşamın bir parçası haline gelen akıllı telefonların aksesuarları da telefonlar kadar önem arz ediyor. Adana ve Türkiye’nin en büyük kılıf markası olmak için  çalışan  Kılıf Cadde Dünyası Seyhan İlçesi Kuruköprü Mahallesi  Çakmak Caddesi No 17/A  adresinde  dost ve müşterilerine  hizmette  sınır tanımıyor.

“DOST VE MÜŞTERİLERİMİZE HİZMETTE SINIRTANIMIYORUZ”

 

İstihdamına da katkı sağlayan Kılıf Dünyası bünyesinde  halka en kaliteli ve güler yüzlü hizmeti vermenin heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını  ifade eden  Cadde Kılıf Dünyası’nın  sahibi Abdullah ve Hıdır Yılmaz , “İş yerimizde  biz dost ve müşterilerimize hizmet etmekten onur duyuyoruz.  Çünkü, İçinde bulunduğumuz zaman diliminde artık cüzdan kadar kişilerin yanında taşıdığı en önemli araç akıllı telefonlar oldu. Hemen hemen herkesin akıllı telefonu olduğu bu zamanda telefonların aksesuarları da en az telefonlar kadar önem arz ediyor. Telefon kılıflarına, koruyucu camlara paralar harcanıyor. Çok para verilip alınan cihazlar vatandaş tarafından korunmaya çalışılıyor. Bizler  iş  yerimizde koruyucu cam, Telefon kılıfı, Ses topu, Tüm telefon bataryaları , şarj aleti , kulaklık, powerbank, tablet kılıfı  çeşitlerini dost ve müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.  Tüm ürünlerimizde Türkiye'ye aynı günde kargo,  havale eft kapıda ödeme,  ücretsiz kargo ,  kapıda ödeme kolaylığı 14 gün içinde iade ve değişim garantisinin yanı sıra ; müşteri odaklı hizmet , güvenli alışveriş imkanıyla   kişiye özel kaliteli ürün uygun fiyatlar  ile sunuyoruz. Sizlerin de beğenisiyle kendimizi her geçen gün daha da  geliştirerek hizmet prensiplerimizle farkımızı ortaya koyduk. Şuan Adana ve Türkiye’nin dört bir yanına en iyi ürünleri kaliteli hizmet ile sunuyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.” Dedi

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.