Büyükşehir Yaz Spor Okulları sona erdi

Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda 10 branştaki ücretsiz eğitimlerden2 bin 111çocuk yararlandı.

Yayın: 01 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 01.10.2020 10:20:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
168 okunma
Google News

Adana’da uzman eğitmenler ve pandemi kurallarına uygun şekilde spor eğitiminin verildiği Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları sona erdi.  Yaz okullarından 10 branşta 2 bin 111 çocuk yararlandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü işbirliğinde 17 Ağustos 2020’de başlayan Yaz Spor Okulları’nda 10 branştaeğitim verildi. Çocuklar ve gençler böylece kötü alışkanlıklardan uzak kalma, sağlıklı bir bedene kavuşma ve sosyal ortamda bulunma fırsatı yakaladı.

10 Branşta (Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Yüzme, Taekwondo, Satranç, Güreş, Atletizm, Kano-Kürek) olmak üzere eğitimler bir ay süreyle her gün devam etti. 6-15 yaş arası çocuklara ve gençlere yönelik, uzman eğitmenler eşliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Adana Valiliği’nin genelgeleri doğrultusunda Covid-19 tedbirlerine uygun şekilde eğitimler gerçekleştirildi. Eğitimlere 10 branşta katılan 2 bin 111 çocuk ve aileleri güvenli ortamda spor yapmanın mutluluğu yaşadı.

COVID 19 salgını nedeniyle kontenjan sınırlaması getirilen kurslarbüyük bir titizlikle alınan önlemlerle Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Sarıçam, Ceyhan, Kozan, Karaisalı, İmamoğlu ilçelerinde düzenlendi. Bu arada spor okulları önümüzdeki aylarda da devam edecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.