Büyükşehir ekibi enkaz başında yoğun çalışıyor

Adana Büyükşehir ekibi İzmir’de hayat kurtarmak için sürdürülen çalışmalara katılıyor

Yaşam Yayın: 02 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.11.2020 00:43:34
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
183 okunma
Google News

Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı 8 kişilik uzman arama kurtarma ekibi, İzmir’de deprem nedeniyle yıkılan binaların altında kalan vatandaşların kurtarılması için sürdürülen çalışmalara katkı sağlıyor. Diğer illerden gelen ekiplerle iş birliği içinde ve koordineli çalışan Adana ekibi, daha fazla insanın kurtarılıp hayata dönmesi için büyük özveriyle çalışıyor.

 

UZMAN EKİP HAYAT KURTARMA ÇALIŞMALARINA KATILIYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatıyla depremin meydana geldiği gün yola çıkan Adana ekibi, daha önce benzer arama-kurtarma faaliyetlerine katılan uzman çalışanlardan oluşuyor.

Adana ekibinin ihtiyaç olduğu sürece İzmir’de kalacağını ve bir insanın hayatının daha kurtarılması için çaba göstereceğini belirten Başkan Zeydan Karalar, depremde hayatını kaybedenler için Allah’tan rahmet, yakınları için başsağlığı, yaralılar için de acil şifa diledi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.