“BÜYÜK MÜCADELENİN İSMİDİR”

İYİ Parti Adana il Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105.Yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Siyaset Yayın: 17 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 17.03.2021 22:58:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
189 okunma
Google News

Boyvadaoğlu “Çanakkale zaferinin ve Kurtuluş savaşının,özgürlük,kardeşlik ve birlik ruhuyla verilen onurlu bir mücadele ile Laik Cumhuriyetimizin kazanımlarını, ulusal birlik ve toprak bütünlüğümüzü aynı anlayış ile koruyacağız” dedi.

Çanakkale zaferinin 105.yıl dönümünü gururla  ve mutlulukla kutlandığını belirten Göktürk Boyvadaoğlu “Çanakkale’de düşman kuvvetlerine ‘Dur’ diyen Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları, gelecekte verilecek Kurtuluş savaşıyla dalga dalga yayılacak bağımsızlık ve özgürlük rüzgarının da habercisi oldular. Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümü, İtilaf Devletleri'ne karşı 1915–1916 yılları arasında muhteşem bir azim ve mücadele ile kazandığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi, Mustafa Kemal Atatürk'ün askerlerine "Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum” sözleriyle kazanılan bir zaferdir.

ANAYURDU SAVUNMAK OMUZ OMUZA MÜCADELEDİR

Ülkemize yönelik saldıryı püskürten ve “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” dedirten şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizden hem bugünümüz, hem de geleceğimiz için alınması gereken dersler olduğunu söyleyen Göktürk Boyvadaoğlu “Milletçe alacağımız ders bağımsızlıktır,özgürlüktür,birliktir. Etnik köken ile inanç farklılığı gözetmeden Anadaolu’nun dört bir yanından Çanakka’leye gelen ve anayurdu savunmak için canını veren,kanını döken askerlerimiz,işgalcilere karşı omuz omuza mücadele etmiştir.Çanakkale zaferi bağımsızlık,özgürlük, kardeşlik ve birlik ruhuyla verilen onurlu bir mücadele ile kazanıldı. Günümüzde Cumhuriyetimizile kazanımlarını aynı anlayışla savunup koruyacağını” belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.