Büryan Kebabı Adanalılarla buluştu

Cihangir Kebap&Büryan 2. Şubesini açtı

Ekonomi Yayın: 15 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 15.07.2021 02:08:05
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
328 okunma
Google News

 

Cihangir Kebap&Büryan, Cihangir Korkmaz ve Ahmet Şeker yönetiminde 2. Şubesini Türkmenbaşı’nda muhteşem bir etkinlikle açtı.

Adana Valisi Süleyban Elban başta olmak üzere Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Adana İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, Adana İl Ticaret Müdürü Adnan Ekiz, Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ercan Kandemir, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Bozan, Adana Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, Kick Boks İl Temsilcisi ve Yüreğir Belediye Basın Danışmanı Şehmus Baysal’ın yanı sıra STK temsilcileri, AGEDER Yönetici ve üyeleri katılarak, açılışa destek verdi.

“BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINI GÖRDÜK”

Açılışta bir konuşma yapan Adana Valisi Süleyman Elban, gastronomi şehri Adana’da, restoran sektöründe mekan sahibi olmanın ve sahip olduğu mekanlarda başarıyı elde etmenin çok güç olduğunu söyledi. “Hele hele bu başarıdan sonra yeni yeni şubeler açmak ve bu şubelerin de talep görmesi başarının tesadüf olmadığını, arkasında güçlü bir emeğin ve büyük bir sabrın olduğunu gösteriyor” diyerek konuşmasına devam eden Vali Elban, “Bugün de böyle bir müessesedeyiz. İnşallah daha nice şubeler açarlar. Kendilerine ve ilimize hayırlı olmasını, bol kazançlar olmasını temenni ederek, müessesenin açılışını yapıyoruz inşallah. Ya Allah, ya bismillah” diyerek kurdeleyi protokol üyeleriyle birlikte kesti.

Açılış sonrası mekanı inceleyen Adana Valisi Süleyman Elban ve beraberindekiler Cihangir Kebap&Büryan’ın ikinci katında işyeri sahibi Cihangir Korkmaz’la bir süre görüşerek, bilgiler aldı.

SİİRT’TEN ÖZEL USTA GETİRİLDİ

Siirt’in meşhur damak tatlarından büryanın sadece kendilerinin yaptığını belirten sektörde 26 yıllık deneyimi olan Cihangir Kebap&Büryan İşletmecisi Cihangir Korkmaz, hizmete yeni açtıkları 2. Şubelerinin 550 metrekare kapalı alanda, aynı anda 450 kişiye kadar misafir ağırlayabileceklerini söyledi. Büryan ustalarının Siirt’ten özel olarak getirdiklerini de hatırlatan Korkmaz, “Ustalarımız Büryanın merkezi Siirt’ten özel olarak getirildi. İşinin ehli ustalarımızın hünerli elleriyle 6 saat kuyuda pişen kuzularımız yağlarından arındırılarak, yanında Adana’ya özel salata çeşitlerimizle birlikte müşterilerimize ikram ediyoruz. Büryanın yanı sıra, Adana Kebabı, kuşbaşı ve tavuk çeşitleriyle de iddialıyız. Yeni mekanımızda da hizmetin en iyisini sunacağız” diyerek iddialı konuştu.

Ayrıca, açılışa başkanlığını Cihangir Korkmaz’ın yaptığı AGEDER yönetici ve üyeleri de katılarak destek oldu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.