BULAM DER'DEN ÇGC'YE ANLAMLI ZİYARET

Bulam-Der Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Parlak ve beraberindeki heyet, ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti

Kültür Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 20:26:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
387 okunma
Google News

Adana Bulamlılar ve Çevre Köyler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Bulam-Der) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Parlak, Seyhan Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Orhan, 21.Dönem İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Halil Çağdaş Kaya ile Öztadım Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özşahin, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir’i ziyaret etti.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette; ÇGC Başkan Yardımcısı Yasemin Atasoy ile Yönetim Kurulu üyesi Jale Karaşahinoğlu da hazır bulundu.Başkan Cafer Esendemir; ziyaretten onur duyduğunu ve mutlu olduğunu belirtip, Bulam-Der Başkanı Parlak ve beraberindekilere ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri hakkında bilgi vererek, önümüzdeki dönem içerisinde bir çok önemli projeye imza atacaklarını ifade etti.

Bulam-Der Başkanı Parlak; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin 30.genel kurulunun ardından yeniden başkanlığa seçilmesi nedeniyle Başkan Cafer Esendemir ile Yönetim Kurulu üyelerini kutlayıp, başarılar diledi. Parlak; tesisin gerek konumu ve gerekse de doğal güzelliğini beğendiğini, kentin tanıtımı dahil çok amaçlı etkinlikler için değerlendirilecek olan tesisin Adana basın camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.